Werken bij Hermans & Partners is vooral: samenwerken met onze cliënten. Laten we het eerst eens hebben over wat jij wilt, als financieel specialist en adviseur. Ben je vooral met je carrière bezig? Of zoek je vooral een brede en vakmatige ontwikkeling en ben je geboeid door het menselijke aspect van ons adviesvak? In het laatste geval zou je wel eens goed kunnen aarden op één van de kantoren van Hermans & Partners.

Onze drijfveren bestaan voornamelijk uit het, samen met onze cliënten, zoeken naar oplossingen waar zij het meeste aan hebben. Dat betekent dus dat je je in elke cliënt verdiept en hem of haar écht leert kennen.

Wij bieden je ruime ontwikkelmogelijkheden en prima carrièrekansen op onze vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Bergen op Zoom en Rotterdam.

Bij H&P ligt de focus op kwaliteit, onze organisatie is te typeren als degelijk en maatschappelijk betrokken. Onze medewerkers handelen nauwkeurig en vanuit een professioneel kritische instelling.

Hermans en Partners

Ruimte voor gemotiveerde scholieren en studenten
Met een financiële adviesfunctie kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom komen we ook graag in contact met enthousiaste studenten of scholieren op zoek naar een stageplaats bij een moderne, cliëntgerichte financiële adviesorganisatie met een breed dienstenpakket.

Vacatures

Gorinchem
Zelfstandig Assistent Accountant AA

Mijnsheerenland
Beginnend Assistent Accountant

Rotterdam
Beginnend Assistent Accountant Audit
Beginnend Assistent Accountant Audit Gevorderd Assistent Accountant Audit (RA)

 

Wat breng je mee?
Het liefst komen we in contact met (financiële) professionals met een HBO- of WO-achtergrond, enkele jaren ervaring in de adviespraktijk, mensenkennis en een open blik.

Stel jezelf kandidaat!
Sollicitanten en stagiaires kunnen altijd contact opnemen. Stuur direct je CV naar vb@henp.nl