Meer informatie en aanmelden
Ontbijtsessie
Wet Toekomst Pensioenen
Dromen
Denken
Doen

Maak kennis met de nieuwe pensioenwet tijdens onze ontbijtsessie!

Wilt u graag weten wat de impact van de Wet toekomst pensioenen is op uw organisatie? Bent u daarnaast benieuwd hoe de nieuwe pensioenwet mogelijkheden biedt om uw bedrijf een nog aantrekkelijkere werkgever te maken? Dan nodigen wij u graag uit voor onze ontbijtsessie op dinsdag 3 oktober 2023 vanaf 08.00 uur!

Voorkom kostenstijging en behoud de rust in de onderneming

De nieuwe pensioenwet is met ingang van 1 juli 2023 ingevoerd. Uiterlijk op 1 oktober 2027 dient uw pensioenregeling aan deze wet aangepast te zijn. Of u nu aangesloten bent bij een bedrijfstakpensioenfonds, u voor uw personeel een verzekerde regeling heeft of u in een premie pensioen instelling zit: u krijgt er hoe dan ook mee te maken. Tijdens onze ontbijtsessie informeren wij u op een luchtige wijze over de impact van de wijzigingen en slimme alternatieven om kostenstijging te voorkomen. We bespreken de procedures die gevolgd kunnen worden, wanneer welke stappen moeten worden gezet en hoe u de rust in de onderneming kunt behouden.

Verhoog uw aantrekkelijkheid als werkgever

Dat is nog niet alles. De wijzigingen in de pensioenregeling bieden ook een uitstekende gelegenheid om andere flexibele arbeidsvoorwaarden te overwegen. Denk bijvoorbeeld aan het geven van meer zeggenschap aan medewerkers over de besteding van vaste beloningscomponenten zoals vakantiegeld, pensioenpremie, etc. Vooral jonge werknemers vinden het vaak uiterst aantrekkelijk als een werkgever deze mogelijkheid biedt.

Sprekers

Paul van der Heide

Actuarieel adviseur bij CBP

Arjen Kampherbeek

Arjen Kampherbeek

Herik Verhulst advocaten

Laura Smit

Laura Smit

Herik Verhulst advocaten

Paul van der Heide (actuarieel adviseur H&P) en mr. Arjen Kampherbeek en
mr. Laura Smit (Herik Verhulst advocaten) zullen u tijdens deze sessie informeren over de pensioenwet en over de mogelijkheden tot het invoeren van flexibele arbeidsvoorwaarden.

De ontbijtsessie zal plaatsvinden op dinsdag 3 oktober 2023 van 08.00 uur tot 10.00 uur op onze vestiging te Rotterdam (Lichtenauerlaan 114-120, 5e verdieping). De presentatie vangt aan om 08.30 uur en duurt tot circa 10.00 uur. Wij zullen uiteraard zorgdragen voor een lekker ontbijtje.

Mis deze kans niet om uw kennis bij te spijkeren en uw organisatie voor te bereiden op de nieuwe pensioenwet. Meld u nu aan voor onze ontbijtsessie op 3 oktober via onderstaande aanmeldbutton!

Meld u hier aan voor de ontbijtsessie WTP

Velden met een * zijn verplicht.