In 1994 is Hermans & Partners, accountants en adviseurs, opgericht in Mijnsheerenland. Inmiddels hebben wij vier vestigingen, waaronder een aan de Noordzijde Zoom 7 in Bergen op Zoom. Vanuit deze vestiging adviseren wij reeds vele jaren ondernemers op financieel gebied.

De betrokken adviseurs van Hermans & Partners weten wat er binnen uw onderneming speelt en kunnen zodoende tijdig inspelen op de nieuwste ontwikkelingen binnen uw branche en binnen uw organisatie. Onze werkwijze maakt het tevens mogelijk uw jaarrekening op een efficiënte wijze te controleren of op te stellen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor al uw vragen op het gebied van uw persoonlijke financiën. Tegen gunstige tarieven kunnen onze ervaren accountants en fiscalisten u ondersteunen met een breed pakket aan kwalitatieve financiële diensten.

Maatwerk van Hermans & Partners

Hoe groot of klein uw organisatie ook is, controleplichtig of niet, Hermans & Partners biedt iedere ondernemer maatwerk. Samen met u bepalen wij welke werkwijze voor u het meest geschikt is en welke dienstverlening voor uw onderneming van belang is. H&P is er voor zowel MKB- en corporate ondernemingen als voor zzp’ers.

Hermans & Partners

Financiële planning
Wij denken graag met u mee over:
– estate planning (succesplanning);
– inkomens- en vermogensvorming;
– financieringen;
– beleggingen;
– pensioenplanning;
– (levens)verzekeringen.

Digitaal samenwerken

Bij Hermans & Partners werken wij steeds meer digitaal via onze online portal ‘Online Samenwerken’. Dit is voor zowel u als voor ons een snelle en veilige manier van samenwerken. Alle informatie die voor uw accountant en fiscalist nodig is voor het samenstellen van uw jaarstukken en het opmaken van uw aangiftes, kunt u op deze manier digitaal aanleveren. Aan deze online omgeving kunnen de meest gebruikte boekhoudpakketten gekoppeld worden. Dit maakt het voor u heel eenvoudig om de benodigde informatie toe te sturen. Tevens is hiermee een overstap naar ons kantoor snel gemaakt.

Up-to-date informatie

Door de online samenwerking beschikken onze accountants en adviseurs altijd over uw meest recente cijfers. Zo kunnen wij u, gevraagd maar ook ongevraagd, gedegen adviseren bij de sturing van uw onderneming. Hermans & Partners doet dit echter niet alleen op financieel gebied. Bij H&P werken specialisten welke u tevens kunnen ondersteunen op operationeel, communicatief en strategisch gebied. Zo zorgen wij ervoor dat u als ondernemer volledig ‘in control’ bent.

Hermans en Partners voor uw onderneming

Wij nodigen u graag, geheel vrijblijvend, uit voor een kennismaking. Zo kunt u zelf ervaren wat Hermans & Partners voor uw onderneming kan betekenen. Gebruikt u hiervoor eenvoudig het online contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Bergen op Zoom via het telefoonnummer 0164 -274 490.