Vanuit onze vestiging in Rotterdam adviseren en ondersteunen wij vele ondernemers uit de regio Capelle aan den IJssel. Hermans & Partners, accountants en adviseurs, is in 1994 gestart in Mijnsheerenland en is momenteel gevestigd op vier locaties. Een gedegen accountantskantoor voor iedereen!

Accountantsbureau voor iedere ondernemer

In de regio Capelle aan den IJssel verrichten wij zowel werkzaamheden voor MKB-ers als voor zzp’ers en daarnaast zijn wij in het bezit van de vergunning op grond van de Wet toezicht accountantsorganisatie. Dit laatste betekent dat wij wettelijke controles mogen verrichten voor controleplichtige bedrijven. Hoe groot of klein uw organisatie ook is, in welke fase u zich als ondernemer ook bevindt en waar uw behoeftes ook liggen, Hermans & Partners biedt altijd maatwerk. Wij ondersteunen u bovendien tegen een aantrekkelijk tarief.

Adviseurs met verschillende specialisaties

Bij Hermans & Partners zijn adviseurs uit verschillende disciplines werkzaam. Wij kunnen u, naast financiële advisering, ook van dienst zijn op het gebied van sociale en commerciële communicatie, strategie en verschillende operationele zaken. Zo krijgt u uw organisatie volledig ‘in control’.

Overstappen? Dat gaat zó …

Of u nu al een accountant of boekhouder heeft of dat u het momenteel op een andere manier oplost, u kunt altijd heel eenvoudig overstappen naar Hermans & Partners. Kijk hieronder verder bij onze ‘Checklist Overstappen’

Online samenwerken accountant Capelle aan den IJssel

Door het gebruik van een online portal kunnen wij op efficiënte wijze met u samenwerken. Via deze online tool kunt u namelijk op een snelle en veilige manier uw gegevens digitaal bij ons aanleveren. Dit is voor onze accountants en fiscalisten de basis voor het opstellen van uw jaarrekening en aangiftes. Omdat de meest gangbare boekhoudpakketten gekoppeld kunnen worden aan onze online omgeving, is het voor u tevens zeer eenvoudig om over te stappen naar ons accountantskantoor.

Tijdig financieel advies

Omdat onze accountants en adviseurs continu de beschikking hebben over uw meest recente cijfers, kunnen zij u tijdig ondersteunen en adviseren over uw financiële situatie op zowel zakelijk als privé gebied. Onze adviseurs brengen bovendien altijd duidelijk in kaart welke werkwijze en welke diensten het meest geschikt zijn voor uw onderneming. Dit maakt het voor u mogelijk uw organisatie, indien nodig, tijdig bij te sturen.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Maak dan gebruik van het online contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Rotterdam. Dit kan via het telefoonnummer 010- 820 22 20. Ervaar zelf wat Hermans & Partners voor uw onderneming kan betekenen!