Bent u op zoek naar een proactieve accountant in de regio Dordrecht? Bij accountantskantoor Hermans & Partners, accountants en adviseurs, gevestigd in de Hoeksche Waard, staan wij voor u klaar!

Hermans & Partners is een aantrekkelijk accountantskantoor voor MKB-ondernemingen en zzp’ers in de regio Dordrecht. Maar ook controleplichtige ondernemingen hebben inmiddels de weg naar H&P gevonden. Hoe groot of klein uw organisatie ook is, samen met u bespreken wij de beste werkwijze voor uw onderneming en bepalen wij welk pakket van onze dienstverlening aan uw behoefte voldoet.

Het accountantskantoor voor de regio Dordrecht

Of u nu op zoek bent naar een accountant adviseur of een echte boekhouder, bij Hermans en Partners bent u aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging aan de Raadhuislaan 6 te Mijnsheerenland bedienen wij al meer dan twintig jaar vele ondernemers uit de regio Dordrecht. Daarnaast hebben wij vestigingen in Rotterdam, Gorinchem en Bergen op Zoom.

Vooruitstrevende werkwijze

Hermans & Partners is vooruitstrevend in haar manier van werken en heeft als visie de ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ te laten zijn. Dit begint altijd met een juiste weergave van de cijfers van uw onderneming. Samen met u werken wij hiervoor in een veilige omgeving, via onze online portal. Uw gegevens aanleveren voor het samenstellen van uw jaarrekening of het opstellen van uw aangifte werkt op deze manier heel eenvoudig. Omdat de meest gebruikte boekhoudpakketten aan deze omgeving gekoppeld kunnen worden, maakt dit een overstap naar H&P ook nog eens zeer gemakkelijk.

Hermans & Partners

In de beveiligde omgeving van Unit4 Personeel en Salaris Online nemen wij u met plezier uw personeels- en salarisadministratie uit handen!

Tijdig accountantsadvies

Door het gebruik van deze online samenwerking hebben onze adviseurs altijd de beschikking over up-to-date informatie van uw organisatie. Zo weten zij wat er binnen uw onderneming speelt en kunnen onze adviseurs u tijdig adviseren om, waar nodig, bij te sturen. Uiteraard kunt u bij ons ook altijd terecht voor vragen over uw persoonlijke financiën. Bij Hermans en Partners bent u verzekerd van maatwerk.

Naast financieel advies, kunt u bij H&P ook terecht voor advies op strategisch, communicatief en operationeel vlak. Zo maakt u uw organisatie sterker en kunt u uw onderneming laten groeien. Reeds vele ondernemers gingen u voor.

Kennismaken met Hermans & Partners

Benieuwd wat H&P voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons hiervoor bellen op het telefoonnummer 0186 – 603 222 of het contactformulier op onze website invullen. Een van onze adviseurs neemt dan op korte termijn contact met u op.