Wanneer u in de regio Oud-Beijerland op zoek bent naar een betrouwbare, nauwkeurige en proactieve accountant dan bent u bij accountantskantoor Hermans & Partners, accountants en adviseurs, aan de Raadhuislaan 6 te Mijnsheerenland aan het juiste adres.

Onze ervaren fiscalisten en accountants kunnen u ondersteunen met een breed pakket aan kwalitatieve financiële diensten tegen gunstige tarieven. Tevens ondersteunen wij de meest gangbare boekhoudprogramma’s, waardoor het voor u eenvoudig is om naar ons kantoor over te stappen.

Het accountantskantoor van de Hoeksche Waard

Hermans & Partners, accountants en adviseurs, is in 1994 opgericht in Mijnsheerenland. Vanuit deze vestiging bedienen wij reeds vanaf dit moment vele ondernemers in de Hoeksche Waard met gedegen financieel advies. Onze adviseurs zijn betrokken bij uw onderneming en weten wat er binnen uw onderneming gebeurt. Zo kunnen zij altijd inspelen op de nieuwste ontwikkelingen binnen uw branche en binnen uw organisatie. Deze up-to-date informatie maakt het ook mogelijk uw jaarrekening op een efficiënte wijze te controleren of op te stellen. Uiteraard kunt u eveneens met al uw vragen op het gebied van uw persoonlijke financiën bij ons terecht.

Branche in zicht – sneller komen waar u wilt zijn

Als ondernemer wilt u graag van uw accountant weten: “Hoe doe ik het en hoe kan het beter?” Wij zien het als onze kerntaak om deze vragen te beantwoorden. Daartoe bieden we het full serviceconcept ‘Branche in Zicht’, dat bestaat uit drie delen: rapport, analyse en advies.

Onze manier van werken

Bij Hermans & Partners werken wij met ‘Online Samenwerken’. Zo werkt u op een snelle en veilige wijze samen met uw accountant. Via deze online omgeving kunt u alle informatie aanleveren die voor uw accountant nodig is voor het samenstellen van uw jaarstukken. De meest gebruikte boekhoudpakketten kunnen gekoppeld worden aan deze online omgeving waarmee wij het aanleveren van de gevraagde informatie zo eenvoudig mogelijk voor u maken.

Omdat wij op deze manier te allen tijde beschikken over de meest recente cijfers kunnen onze accountants en adviseurs u, gevraagd en ongevraagd, voorzien van advies dat van belang is voor uw onderneming. Echter, Hermans & Partners biedt de ondernemer nog veel meer. Naast advies op financieel gebied kunnen wij u ondersteunen op strategisch, communicatief en operationeel vlak. Met andere woorden: met Hermans & Partners werkt u niet alleen met een betrouwbare accountant, maar met vele specialisten die u op veel verschillende vlakken kunnen ondersteunen en u als ondernemer kunnen laten groeien.

H&P: voor iedere ondernemer!

Hermans & Partners werkt voor corporate en MKB-ondernemingen alsook voor zzp’ers. Voor iedere onderneming en ondernemer bieden wij maatwerk. Samen met u bespreken wij wat voor uw onderneming de beste wijze van samenwerken is en welke diensten hier zodoende bij betrokken worden.

Wanneer u meer informatie wenst over wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen, dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend. U kunt hiervoor het online contactformulier op onze website invullen of telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Mijnsheerenland via het telefoonnummer 0186 – 603 222.