Hermans & Partners is een allround accountantskantoor voor MKB-ondernemingen en zzp’ers in de regio Ridderkerk. Ons kantoor voor deze regio is gevestigd aan de Raadhuislaan 6 in Mijnsheerenland en van hieruit bedienen we al meer dan twintig jaar vele ondernemers uit Ridderkerk en omgeving.

Naast ons kantoor in Mijnsheerenland beschikken wij eveneens over vestigingen in Rotterdam, Gorinchem en Bergen op Zoom. Hoe groot of klein uw organisatie ook is, wij hebben hierdoor altijd de expertise in huis om u van op maat gesneden ondersteuning te voorzien. Samen met u bespreken wij de beste werkwijze voor uw onderneming en stemmen wij gezamenlijk af welk pakket van onze dienstverlening voor u interessant is.

H&P voor controleplichtige ondernemers

Inmiddels hebben ook vele controleplichtige ondernemingen hun weg naar H&P gevonden. Ons accountantskantoor beschikt namelijk over de vergunning om op grond van de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) wettelijke controles te verrichten voor controleplichtige bedrijven.

Online omgeving van Hermans & Partners

Wij streven ernaar om de ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ te laten zijn. De basis hiervoor ligt in een betrouwbare weergave van de financiële situatie van uw organisatie. Om deze zo goed mogelijk in beeld te brengen, werken wij op een veilige en efficiënte manier samen met ondernemers door middel van onze online portal. Op deze manier kunt u snel en veilig alle benodigde informatie met ons delen. Deze gegevens zijn voor ons de basis voor een snelle verwerking van uw cijfers. Uw accountant en fiscalist kunnen vervolgens op korte termijn uw jaarrekening of aangiftes voor u verzorgen.

Overstappen? Dat gaat zó …

Het maakt niet uit of u nu al een accountant of boekhouder heeft, want u kunt heel eenvoudig overstappen naar Hermans & Partners. Kijk hieronder verder bij onze ‘Checklist Overstappen’

Gedegen advies van uw accountant

Dankzij onze online portal beschikken onze adviseurs altijd over uw meest recente cijfers. Hiermee kunnen zij u gedegen adviseren over uw organisatie, de brancheontwikkelingen en eventuele nieuwe wetgeving welke mogelijk van invloed kan zijn op uw onderneming. Wij zullen u gevraagd, maar ook ongevraagd, adviseren. Daarnaast kunt u niet alleen voor uw onderneming, maar ook voor uw persoonlijke financiële situatie bij H&P terecht.

Allround accountantskantoor

Hermans & Partners is meer dan een ‘gewoon’ accountantskantoor. Zij neemt het ‘in control’ zijn ruimer en heeft ervaren adviseurs in huis, gespecialiseerd in vele disciplines. Zo kunt u naast financieel advies bij H&P ook terecht voor advisering op het gebied van operationele zaken en vragen op communicatief en strategisch vlak. Wij laten ondernemers groeien!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

Wilt u ook kennismaken met de bijzondere werkwijze van H&P? Vul dan direct ons online contactformulier in. Een van onze adviseurs zal dan op korte termijn contact met u opnemen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Dit doet u via het telefoonnummer 0186 – 603 222.