Vanuit haar vestiging in Bergen op Zoom bedient accountantskantoor Hermans & Partners al vele jaren ondernemers uit de regio Roosendaal. Bent u op zoek naar een gedegen accountant? Dan kunnen wij u tegen gunstige tarieven ondersteunen met een breed pakket aan kwalitatieve financiële en aanvullende diensten.

Accountantsbureau Hermans & Partners is in 1994 opgericht. Naast onze vestigingen in Bergen op Zoom en Mijnsheerenland hebben wij ook vestigingen in Rotterdam en Gorinchem. Ons team bestaat uit een goede mix van jonge professionals en ervaren adviseurs die u voorzien van betrouwbaar (financieel) advies.

H&P: dé accountant voor ondernemers in regio Roosendaal

Wanneer u een accountant zoekt in de regio Roosendaal, dan is Hermans & Partners een goede keuze. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor financieel advies, het samenstellen van uw jaarrekening en het verzorgen van uw aangiftes. Door het gebruik van ons online platform kunnen wij uw administratie altijd veilig en snel verwerken. Aan deze online omgeving kunnen bovendien de meestgebruikte boekhoudpakketten gekoppeld worden. Dit maakt het voor u heel eenvoudig om de benodigde informatie aan te leveren. Tevens is een overstap naar ons kantoor hiermee snel gemaakt.

Het opmaken van uw jaarrekening en het doen van uw aangiftes wordt door het gebruik van online samenwerken steeds efficiënter. Zo houden wij tijd over om u gedegen te adviseren. Omdat uw administratie altijd up to date is, weten onze accountants en fiscalisten precies wat er binnen uw organisatie speelt. Zo kunnen zij u tijdig informeren wanneer zaken bijgestuurd moeten worden of wanneer er wet- en regelgeving wijzigt welke van invloed kan zijn op uw organisatie.

Hermans & Partners

In de beveiligde omgeving van Unit4 Personeel en Salaris Online nemen wij u met plezier uw personeels- en salarisadministratie uit handen!

Accountant advies op maat

Hoe groot of klein uw organisatie ook is, controleplichtig of niet, Hermans & Partners biedt iedere ondernemer maatwerk. In samenspraak met u bepalen wij welke werkwijze voor u het meest geschikt is en welke dienstverlening voor uw onderneming interessant is. Daarnaast beschikt Hermans en Partners, accountants en adviseurs, over de vergunning om op grond van de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) wettelijke controles te mogen verrichten voor controleplichtige bedrijven.

Voor financieel advies en meer…

Hermans & Partners is er niet alleen voor financieel advies. Wij hebben ervaren adviseurs in verschillende disciplines in dienst, welke u tevens terzijde kunnen staan bij uw andere uitdagingen als ondernemer. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van operationele en strategische uitdagingen of advisering op het gebied van commerciële of sociale communicatie. Zo zorgen wij ervoor dat u als ondernemer volledig ‘in control’ bent.

Kennismaken met Hermans & Partners

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze manier van werken? Dan nodigen wij u graag, geheel vrijblijvend, uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kunt u zelf ervaren wat Hermans & Partners voor uw onderneming kan betekenen. Gebruik hiervoor het online contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Bergen op Zoom via het telefoonnummer 0164 -274 490.