Bent u als ondernemer op zoek naar een goede, betrouwbare accountant in de regio Rotterdam? Dan bent u van harte welkom bij accountantskantoor Hermans & Partners, accountants en adviseurs, aan de K.P. van der Mandelelaan 80 in Kralingen-Crooswijk.

De ervaren accountants van deze vestiging staan voor u klaar om u te ondersteunen met een groot aantal hoogwaardige financiële diensten, tegen betaalbare tarieven. Omdat wij bovendien de meest gebruikte boekhoudprogramma’s ondersteunen, kunt u naadloos overstappen naar ons kantoor.

Het accountantskantoor van Rotterdam

Hermans & Partners, accountants en adviseurs, is in 1994 opgericht onder de rook van Rotterdam en inmiddels hebben we ook een vestiging in deze prachtige stad. Hierdoor kunnen onze accountants ondernemers uit de gehele regio Rotterdam uitstekend voorzien van op maat gesneden financieel advies. Dankzij de betrokken en actieve houding van de accountant hebben wij uw financiële administratie, respectievelijk situatie, op ieder moment in beeld. Hierdoor verloopt het opstellen en controleren van uw jaarrekening altijd efficiënt en kunt u met al uw vragen op het gebied van uw financiën zorgeloos bij ons terecht.

Overstappen naar uw accountant Rotterdam? Dat gaat zó …

Of u nu al een accountant of boekhouder heeft of u lost het momenteel op een andere manier op, u kunt heel eenvoudig overstappen naar Hermans & Partners. Kijk hieronder verder bij onze ‘Checklist Overstappen’

Uw accountant in Rotterdam en omgeving

Bij Hermans & Partners werkt u online samen met uw accountant. Dit betekent dat u toegang krijgt tot uw persoonlijke ‘Online Samenwerken’ omgeving en dat u met behulp van deze omgeving alle informatie kunt aanleveren die uw accountant nodig heeft voor het opstellen van uw jaarstukken. Doordat wij koppelingen aanbieden tussen onze online omgeving en de meest populaire boekhoudpakketten hebben wij het aanleveren van alle informatie voor u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Aan de hand van uw jaarstukken kunnen onze accountants en adviseurs u vervolgens voorzien van effectief financieel advies dat compleet is toegesneden op uw onderneming en op de branche waarin u opereert. Naast experts op financieel gebied, hebben wij bovendien experts in huis op strategisch, communicatief en operationeel gebied. Dit betekent dat u met Hermans & Partners niet alleen een betrouwbare accountant in huis haalt, maar ook een fullservice adviesbureau waarmee u écht verder kunt komen.

Accountant Rotterdam voor corporate, MKB en zzp!

Het is goed om te weten dat wij voor ondernemingen van iedere grootte werken. Doordat onze dienstverlening breed is, kunnen wij u namelijk altijd een maatwerkoplossing aanbieden. Van accountant voor een MKB-bedrijf tot persoonlijk adviseur voor zzp’ers, Hermans & Partners neemt altijd de rol aan waar u het meeste profijt van heeft.

Wilt u meer weten over onze diensten? Dan plannen we graag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Vul in dat geval direct het online contactformulier op onze website in of neem telefonisch contact met onze vestiging in Rotterdam op via het telefoonnummer 010 – 820 22 20.