Wanneer u op zoek bent naar een betrokken accountant in de regio Schiedam, dan bent u in goede handen bij Hermans & Partners Rotterdam. Tegen gunstige tarieven kunnen wij u namelijk ondersteunen met een breed pakket aan kwalitatieve financiële diensten en dat op slechts twintig minuten rijden van Schiedam.

Ons team voor uw regio bestaat uit een gebalanceerde mix van jonge professionals en ervaren adviseurs, die reeds werkzaam zijn voor een groot aantal ondernemers uit Schiedam en omstreken. Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Accountantskantoor met persoonlijke benadering

Hermans & Partners is inmiddels groot genoeg om een diversiteit aan specialisten in huis te hebben, maar klein genoeg voor een persoonlijke benadering die volledig is toegesneden op u en uw onderneming. Omdat wij alle specialisaties in huis hebben en omdat wij uw dossier door en door kennen, kunnen wij op de momenten dat dit echt nodig is snel en doortastend voor u handelen. Wij zijn bovendien in het bezit van de vergunning om op grond van de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) wettelijke controles te mogen verrichten. Om die reden hebben al vele grote, controleplichtige ondernemingen hun weg naar Hermans & Partners gevonden. Maar niet alleen grote organisaties zijn welkom. Met evenveel passie werken wij ook voor MKB’ers en ZZP’ers.

Veilige samenwerking accountant Schiedam

Via onze online portal kunnen wij op een veilige en snelle manier met u samenwerken. Hiermee kunt u namelijk eenvoudig online alle benodigde informatie bij ons aanleveren, waarna wij op efficiënte wijze uw jaarrekening en aangiftes kunnen verzorgen. Een overstap naar ons kantoor is dan ook snel gemaakt, aangezien de meest gangbare boekhoudpakketten aan deze online omgeving gekoppeld kunnen worden.

Hermans en Partners

Hard werken krijgt pas zin als u beseft wat het oplevert!

Gevraagd en ongevraagd accountantsadvies

Zoals gezegd, zijn we klein genoeg gebleven voor een persoonlijke benadering. Daar hechten wij veel waarde aan. Bij Hermans & Partners werkt u daarom met een vaste contactpersoon die de tijd neemt om u en uw bedrijf grondig te leren kennen. Uw contactpersoon draagt uiteraard zorg voor de correcte verwerking van uw aangiftes en jaarrekening, maar heeft daarnaast ook genoeg tijd om u gevraagd en ongevraagd van gedegen advies te voorzien. Doordat onze adviseurs altijd op de hoogte zijn van wat er speelt binnen uw organisatie, kunnen zij u altijd tijdig informeren met betrekking tot relevante actualiteiten.

Betrouwbaar accountants- en adviesbureau

Bij Hermans & Partners, accountants en adviseurs, kunt u uiteraard terecht voor een financieel adviseur, zowel zakelijk als privé. Maar H&P biedt u als ondernemer nog veel meer. Onze adviseurs zorgen er namelijk voor dat u als ondernemer volledig ‘in control’ bent. En dan bedoelen wij ook echt ‘in control’. Wij kunnen u ondersteunen op alle facetten van het ondernemerschap. Denk hierbij aan zowel operationele, als strategische uitdagingen. Daarnaast bieden wij tevens trainingen op het gebied van sociale en commerciële communicatie aan.

Spreekt onze aanpak u aan?

Als onze aanpak u aanspreekt, dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer u een reactie achterlaat via het contactformulier op onze website neemt een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer 010 – 820 22 20. Of kom eens vrijblijvend langs voor een kop koffie en een goed gesprek!