Bij een bedrijfsovername komen vele aspecten kijken. En als ondernemer wilt u niets liever dan dat dit vlekkeloos verloopt. Hermans & Partners voorziet u graag van gedegen bedrijfsovername advies en ondersteunt u hierbij op fiscaal, jurdisch en bedrijfseconomisch gebied.

Voor de meeste ondernemers zal een bedrijfsovername een eenmalige gebeurtenis zijn. Je kunt hier dus maar weinig ‘ervaring’ mee opdoen. Terwijl juist bij een bedrijfsovername de hoeveelheid aan uiteenlopende aspecten het tot complexe materie maakt. Iedere bedrijfsovername brengt immers risico’s met zich mee, ongeacht of het een (ogenschijnlijk) eenvoudige overdracht is of een overdracht van beduidende omvang.

Professionele begeleiding door uw overname adviseur

De professionele begeleiding door een overname adviseur van H&P staat garant voor duidelijkheid.Hij bewaakt het proces van bedrijfsoverdracht en probeert zoveel mogelijk stagnaties en irritaties in het traject te voorkomen en u daarmee kostbare tijd en energie te besparen. Uw overname adviseur heeft ruime ervaring met en kennis over de materie en weet zo de regie te houden. Alleen een strak geleid traject leidt tot een succesvolle bedrijfsovername. Uiteraard brengt dit kosten met zich mee, maar deze wegen niet op tegen alle mogelijke schade en ellende die met een dergelijk complex traject gemoeid kan gaan. Wanneer u overweegt uw bedrijf van de hand te doen, of wanneer u overweegt een bedrijf over te nemen, schakelt u dan de professionele begeleiding in van de overname adviseurs van Hermans & Partners, accountants en adviseurs.

Gespecialiseerde overname adviseurs van Hermans en Partners

Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij ondernemers in de overname van een bedrijf. Onze gespecialiseerde overname adviseurs staan uiteraard ook graag voor u klaar!

Specialistisch fusie advies

Bij een bedrijfsoverdracht spelen vele technische aspecten een rol. Denk hierbij aan juridische, fiscale en bedrijfseconomische aspecten. Dit maakt bedrijfsovername advies dan ook een uitermate specialistisch vak waarbij veel disciplines samenkomen. De adviseurs van H&P werken allen in multidisciplinaire teams waar alle specialisaties zijn vertegenwoordigd. Zij luisteren goed naar uw wensen en behoeften, immers juist bij DGA’s in het MKB spelen ook emoties een grote rol. Een bedrijfsoverdracht moet voor alle betrokken partijen prettig verlopen. Dit geldt uiteraard voor koper en verkoper, maar ook voor het personeel, afnemers, leveranciers, financiers en andere betrokkenen is het belangrijk tevreden terug te kunnen kijken op het overnametraject.

Overname adviseurs van H&P kunnen u helpen met:

  • De waardebepaling van uw onderneming;
  • Het opstellen van verkoopinformatie;
  • Het vinden van passende aspirant-kopers;
  • Het verzorgen van passende juridische en fiscale begeleiding;
  • Het onderhandelen over prijs en andere condities voor een maximaal haalbaar verkoopresultaat.

Bedrijfsovername advies van H&P? Maak een afspraak!

Overweegt u uw onderneming te verkopen of heeft u een interessante onderneming gezien welke u mogelijk wilt overnemen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze overname adviseurs. U kunt hiervoor contact opnemen met onze vestiging in Mijnsheerenland op telefoonnummer 0186 – 603 222.