Bent u ondernemer in de regio Bergen op Zoom en wilt u uw boekhouding of salarisadministratie uitbesteden? Bij Hermans & Partners aan de Noordzijde Zoom 7 staan onze ervaren boekhouders voor u klaar. Wij ontzorgen u van uw administratieve werkzaamheden!

Wij verwerken graag uw administraties

Als geen ander begrijpen wij dat zaken als het voeren van financiële en salarisadministraties en het indienen van de juiste fiscale aangiftes door de meeste ondernemers als lastig en ingewikkeld wordt ervaren. Het kan veel van uw kostbare tijd kosten, zeker wanneer u bedenkt dat er jaarlijks veel wijzigt in wet- en regelgeving. En eigenlijk wilt u gewoon doen waar u goed in bent, ondernemen! Voor onze boekhouders en fiscalisten is het verwerken van administraties en het afwikkelen van fiscale aangiftes dagelijks werk. Wij nemen uw administratie volledig uit handen.

Het boekhoudkantoor voor de omgeving Bergen op Zoom

De professionals van ons boekhoudkantoor zijn oplossingsgericht, nauwkeurig en betrokken. Sinds de oprichting van Hermans & Partners werken wij met toewijding voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor cliënten in het Midden en Klein Bedrijf (MKB), maar ook controleplichtige ondernemingen hebben inmiddels hun weg naar H&P gevonden. Ons kantoor beschikt namelijk over de vergunning om op grond van de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) wettelijke controles te verrichten voor grote organisaties.

Uw boekhouder in de regio Bergen op Zoom

Wij nemen graag uw financiële administratie uit handen. De overstap naar ons boekhoudkantoor is zeer eenvoudig gemaakt!

Hoe wij uw administratie verwerken

Bij H&P krijgt u toegang tot uw persoonlijke en goed beveiligde digitale omgeving in ‘Online Samenwerken’. Via dit systeem kunt u uw administratie aanleveren en uw dossier inzien. Omdat deze online omgeving gekoppeld kan worden aan de meest gangbare boekhoudpakketten, is het aanleveren van uw gegevens een fluitje van een cent.

Servicegericht boekhoudkantoor Bergen op Zoom

H&P is een laagdrempelig, betaalbaar en servicegericht boekhoudkantoor. U krijgt een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van uw onderneming. Aan de hand van uw administratie en jaarstukken zal hij u voorzien van financieel advies, passend bij uw onderneming en passend bij de branche waarin u werkzaam bent. Kortom, met H&P komt u als ondernemer echt vooruit! Velen gingen u reeds voor.

Vrijblijvend kennismaken met uw boekhouder Bergen op Zoom

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Wij maken graag tijd voor u! Wanneer u het online contactformulier op onze website invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op nummer 0164 – 274 490.