Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare boekhouder in de regio Dordrecht? Zoek dan niet verder: u bent van harte welkom bij Hermans & Partners aan de Raadhuislaan 6 te Mijnsheerenland. Onze ervaren boekhouders helpen u graag met uw dagelijkse (salaris)administratie en fiscale aangiftes.

Uw boekhouder Dordrecht

Veel ondernemers ervaren hun administratieve werkzaamheden als ingewikkeld en lastig. Zeker met de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Als ondernemer wilt u zich eigenlijk helemaal niet bezighouden met zaken als financiële administratie, fiscale aangiftes en salarisadministratie. Uw kostbare tijd wilt u liever besteden aan hetgeen waarvan uw hart sneller gaat kloppen, ondernemen. Daarom neemt Hermans & Partners uw administratie graag uit handen. Voor ons is dit immers dagelijks werk!

Het boekhoudkantoor van de regio Dordrecht

Sinds de oprichting van H&P in 1994 werken wij naar volle tevredenheid voor onze cliënten. Onze adviseurs zijn betrokken, accuraat en oplossingsgericht. Wij ondersteunen voornamelijk klanten in het Midden en Klein Bedrijf (MKB), maar ook grote, controleplichtige ondernemingen en particulieren doen een beroep op onze kennis en ervaring.

Een persoonlijke benadering staat bij Hermans & Partners hoog in het vaandel. U heeft bij ons een vaste contactpersoon die u op alle gebieden zal ondersteunen. Groot voordeel is dat u tevens bent verzekerd van de kwaliteit van een groot accountantskantoor. Onze adviseurs staan te allen tijde voor u klaar. Uw samenwerking met ons kantoor betekent niet alleen dat u een betrouwbare boekhouder in huis haalt, u werkt eveneens samen met een full-service adviesbureau waarmee u écht verder komt.

Gedegen boekhouder regio Dordrecht

Bij Hermans & Partners bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Uw adviseur staat voor u klaar!

Onze online werkwijze voor uw boekhouding

H&P biedt u laagdrempelige, betaalbare en servicegerichte administratieverwerking. Wij doen dit via ‘Online Samenwerken’. Dit is een goed beveiligde digitale omgeving waar u alle benodigde informatie voor de verwerking van uw boekhouding kunt aanleveren. Op deze manier kunnen onze boekhouders uw jaarstukken en aangiftes op efficiënte wijze verwerken. Groot voordeel is dat u geen nieuw boekhoudpakket hoeft aan te schaffen. ‘Online Samenwerken’ is mogelijk met de meest gangbare boekhoudpakketten. Een overstap naar ons boekhoudkantoor in de buurt van Dordrecht is dan ook zo gemaakt.

Een vrijblijvende afspraak met Hermans & Partners

Heeft u interesse in ons boekhoudkantoor nabij Dordrecht? Dan plannen we graag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Vul in dat geval direct het online contactformulier op onze website in of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Mijnsheerenland via het telefoonnummer 0186 – 603 222.