Als ondernemer bent u het liefst bezig met ondernemen. U wilt geen kostbare tijd verliezen aan het voeren van financiële administratie en het doen van fiscale aangiftes. Op zoek naar een gedegen boekhouder in de regio Oud-Beijerland? Neem direct contact op met Hermans & Partners!

H&P, het boekhoudkantoor van de Hoeksche Waard

Sinds 1994 bedienen wij, vanuit onze vestiging in Mijnsheerenland aan de Raadhuislaan 6, reeds vele ondernemers in de Hoeksche Waard en ver daarbuiten. Inmiddels hebben wij ook vestigingen in Bergen op Zoom, Gorinchem en Rotterdam.

Online boekhouder Oud-Beijerland

Bij Hermans & Partners werken wij met u samen via het snelle en veilige ‘Online Samenwerken’. Via deze online omgeving kunt u alle informatie aanleveren die voor uw boekhouder nodig is, voor het voeren van uw administratie en het verzorgen van uw belastingaangiften. Het prettige is dat de meest gebruikte boekhoudpakketten aan deze online omgeving verbonden kunnen worden en een overstap naar ons boekhoudkantoor daarmee snel gemaakt is.

Boekhouder met gevraagd en ongevraagd advies

Door het online samenwerken is uw boekhouder altijd op de hoogte van uw onderneming en beschikken wij altijd over uw meest recente cijfers. Uiteraard krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen bij wie u altijd terecht kunt met vragen. Hij of zij zal u te allen tijde van op maat gemaakt advies voorzien. Zo kunt u, indien nodig, uw organisatie tijdig bijsturen en uw onderneming laten groeien.

Uw boekhouder binnen de Hoeksche Waard!

Of u nu op zoek bent naar een boekhouder als ZZP’er, of als eigenaar van een MKB of grote onderneming, ons boekhoudkantoor staat altijd voor u klaar!

De ondernemer laten groeien

Hermans & Partners heeft als visie de ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ te laten zijn. Wij doen dit door de ondernemer, naast financiële ondersteuning, ook te adviseren op operationeel, communicatief en strategisch vlak. Kortom: Hermans & Partners biedt u niet alleen een professionele samenwerking met een betrouwbare boekhouder, maar met een heel team van specialisten die dagelijks voor u klaarstaat.

Boekhoudkantoor voor iedere ondernemer!

Hermans & Partners werkt voornamelijk voor MKB-ondernemingen, maar ook voor ZZP’ers, grote controleplichtige organisaties en particulieren. Hoe groot of klein uw onderneming ook is, H&P biedt u als ondernemer maatwerk, steeds afgestemd op uw wensen en behoeften.

Vrijblijvende kennismaking met uw boekhouder Oud-Beijerland

Wilt u weten wat wij voor u of uw onderneming kunnen betekenen? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt hiervoor het digitale contactformulier op onze website invullen of telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Mijnsheerenland via het telefoonnummer 0186 – 603 222.