Voor ondernemers in de regio Ridderkerk is Hermans & Partners aan de K.P. van der Mandelelaan 80 te Rotterdam dé boekhouder om uw boekhouding of financiële administratie onder te brengen. Onze professionele en betrokken boekhouders nemen u uw dagelijkse administratie graag uit handen.

Boekhouding voor MKB, ZZP en particulier

Hermans & Partners is een betaalbare, laagdrempelige en bovenal servicegerichte boekhouder in de regio Ridderkerk. Onze cliënten komen voornamelijk uit het Midden en Klein Bedrijf (MKB), maar ook grote, controleplichtige ondernemingen, ZZP-ers en particulieren doen een beroep op onze kennis en ervaring.

Boekhoudkantoor met vaste contactpersoon

Bij Hermans & Partners krijgt u een vaste contactpersoon die met toewijding voor u aan de slag gaat en goed op de hoogte is van uw onderneming. Wij verwerken uw financiële administratie, fiscale aangiftes en salarisadministratie altijd conform de laatste wet- en regelgeving. Onze ervaren boekhouders zullen u, aan de hand van uw administratie en jaarstukken, tevens voorzien van financieel advies dat is toegesneden op uw specifieke situatie.

Het boekhoudkantoor in de regio Ridderkerk

Hermans & Partners is hét boekhoudkantoor in de regio Ridderkerk. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze betrouwbare boekhouders!

Boekhoudkantoor Ridderkerk met brede expertise

Bij H&P bent u tevens verzekerd van de kwaliteit van een groot accountantskantoor. U kunt te allen tijde een beroep doen op onze adviseurs. Naast financieel advies, kunnen wij u adviseren op strategisch, communicatief en operationeel vlak. Zo haalt u niet alleen een betrouwbare boekhouder in huis, maar een allround adviesbureau waarmee u als ondernemer écht aan uw toekomst kunt bouwen.

Onze online omgeving

Voor de meeste ondernemers is het voeren van een administratie en het indienen van de fiscale aangiftes vaak een tijdrovende en lastige klus. Wij maken het aanleveren van uw administratie zo efficiënt mogelijk voor u. Via onze goed beveiligde online omgeving kunt u alle informatie aanleveren die uw boekhouder nodig heeft voor het inboeken van uw administratie, het samenstellen van uw jaarrekening en het verzorgen van uw aangiftes. Onze online omgeving kan heel eenvoudig gekoppeld worden aan de meest gebruikte boekhoudpakketten. Dat maakt een overstap naar ons kantoor ook nog eens extra gemakkelijk!

Vrijblijvende afspraak met uw boekhouder Ridderkerk

Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening, dan maken wij graag kennis met u! U kunt hiervoor het online contactformulier invullen, een e-mail sturen naar henp@henp.nl of ons telefonisch bereiken op het nummer: 010 – 820 22 20.