Wanneer u als ondernemer in de regio Rotterdam uw boekhouding of (salaris)administratie wilt uitbesteden, dan bent u van harte welkom bij Hermans & Partners aan de K.P. van der Mandelelaan 80 te Rotterdam. Onze ervaren boekhouders staan voor u klaar om u te ondersteunen met uw dagelijkse administratie.

Verwerken van financiële administratie is ons dagelijkse werk

Zaken als financiële administratie, fiscale aangiftes en de salarisadministratie zijn voor de meeste bedrijven geen dagelijks werk. Vaak wordt het door ondernemers als ingewikkeld en lastig ervaren, zeker met de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Bovendien slokt het uw kostbare tijd op. Tijd die u liever wilt besteden aan zaken waar u energie van krijgt en waar u goed in bent; namelijk ondernemen. Voor ons is het verwerken van (salaris)administraties en het afwikkelen van fiscale aangiftes dagelijks werk. Dat is waar wij goed in zijn en energie van krijgen!

Boekhoudkantoor regio Rotterdam

Ons boekhoudkantoor is laagdrempelig, betaalbaar en servicegericht. Bovendien bent u er verzekerd van de kwaliteit van een groot accountantskantoor en kunt u te allen tijde een beroep doen op onze adviseurs en hun specialismen.

Sinds de oprichting van H&P gaan wij naar volle tevredenheid van onze cliënten met toewijding aan de slag. De professionals van H&P zijn betrokken, accuraat en oplossingsgericht. Bij ons kunt u bijvoorbeeld rekenen op een vaste contactpersoon die op ieder moment goed op de hoogte is van uw onderneming. Wij ondersteunen voornamelijk klanten in het Midden en Klein Bedrijf (MKB), maar ook grote ondernemingen en particulieren weten de weg naar ons boekhoudkantoor te vinden.

Hermans & Partners

In de beveiligde omgeving van Unit4 Online Samenwerken nemen wij met plezier uw administratie uit handen!

Onze werkwijze voor uw boekhouding

Bij H&P werkt u online samen met uw accountant en krijgt u toegang tot uw persoonlijke en goed beveiligde ‘Online Samenwerken’ omgeving. Hier kunt u alle informatie aanleveren die uw accountant nodig heeft voor het inboeken van uw administratie. Onze online omgeving kan gekoppeld worden aan de meest gangbare boekhoudpakketten. Zo maken wij het aanleveren van alle informatie voor u zo gemakkelijk mogelijk. Uiteraard is een overstap naar ons boekhoudkantoor ook zeer eenvoudig gemaakt.

Gedegen financieel advies Rotterdam

Aan de hand van uw administratie en jaarstukken kunnen onze accountants en adviseurs u tevens voorzien van aanvullend financieel advies dat compleet is toegesneden op uw onderneming en op de branche waarin u opereert. Naast experts op financieel gebied, hebben wij ook experts in huis op strategisch, communicatief en operationeel gebied. Dit betekent dat u met Hermans & Partners niet alleen een betrouwbare boekhouder in huis haalt, maar een full-service adviesbureau waarmee u écht verder komt.

Wilt u meer weten over onze diensten? Dan plannen we graag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Vul in dat geval direct het online contactformulier op onze website in of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Rotterdam via het telefoonnummer 010 – 820 22 20.