Als ondernemer in de regio Schiedam bent u van harte welkom bij Hermans & Partners aan de K.P. van der Mandelelaan 80 te Rotterdam. Onze ervaren boekhouders verzorgen graag uw boekhouding en/of (salaris)administratie.

Uw boekhouding uitbesteden

Het verwerken van de financiële administratie, fiscale aangiftes en de salarisadministratie is voor de meeste ondernemers een tijdrovende klus. En met de steeds wijzigende wet- en regelgeving wordt dit er niet eenvoudiger op. Als geen ander weten wij dat u het liefst enkel bezig bent met ondernemen. Ooit gedacht aan het uitbesteden van uw boekhouding? Bij Hermans & Partners zijn wij graag bezig met het verwerken van boekhoudingen, (salaris)administraties en het afwikkelen van fiscale aangiftes en nemen wij deze werkzaamheden dan ook graag uit handen.

Het boekhoudkantoor in de regio Schiedam

Boekhoudkantoor Hermans & Partners is opgericht in 1994 en gaat sinds die tijd naar volle tevredenheid van vele cliënten met toewijding aan de slag. Onze professionals zijn betrokken, accuraat en oplossingsgericht. U kunt rekenen op een vaste boekhouder die uw onderneming graag door en door wilt leren kennen. Maar ook uw wensen met betrekking tot uw privésituatie en uw toekomstwensen verliest hij niet uit het oog.

Hermans en Partners

U richt zich op uw onderneming, wij op uw financiële administratie

Servicegerichte boekhouder Schiedam

Onze cliënten komen voornamelijk uit het Midden en Klein Bedrijf (MKB). Daarnaast doen ook steeds meer grote (controleplichtige) ondernemingen en particulieren een beroep op onze dienstverlening vanwege onze laagdrempelige, betaalbare en servicegerichte manier van werken.

Financieel advies op maat

Heeft u aanvullend advies nodig? Dan bent u bij H&P verzekerd van de kwaliteit van een groot accountantskantoor en kunt u te allen tijde een beroep doen op onze adviseurs. Wij beperken ons niet tot advisering op financieel gebied, ook voor vragen over strategie, sociale of commerciële communicatie én operationele zaken kunt u bij ons terecht. Bij ons haalt u dus niet alleen een betrouwbare boekhouder in huis, maar een breed georiënteerd adviesbureau waar u en uw onderneming écht verder mee kunnen komen.

Een vrijblijvende afspraak maken met uw boekhouder in omgeving Schiedam

Wilt u meer weten over onze diensten? Dan plannen we graag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Vul in dat geval direct het online contactformulier op onze website in of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Rotterdam via het telefoonnummer 010 – 820 22 20.