Vacatures

Bij Hermans & Partners zijn wij regelmatig op zoek naar geschikte kandidaten voor diverse functies. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Accountant vacatures (7 vacatures)

Junior Secretaresse

Bij Hermans & Partners zijn wij altijd op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van:

  • Assistent Accountant
  • Accountant Adviseur
  • Registeraccountant
  • Belastingadviseur
  • Jurist
  • Medewerker financiële administratie

Stel jezelf kandidaat!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij staan altijd open voor een eerste kennismakingsgesprek met zowel ervaren kandidaten als stagiaires. Je kunt ons hiervoor telefonisch benaderen of mail je CV direct naar hrm@henp.nl

Hermans en Partners

Ruimte voor gemotiveerde scholieren en studenten
Met een financiële adviesfunctie kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom komen we ook graag in contact met enthousiaste studenten of scholieren op zoek naar een stageplaats!

Werken bij Hermans & Partners

Werken bij Hermans & Partners is vooral: samenwerken met onze cliënten. Laten we het eerst eens hebben over wat jij wilt, als financieel specialist en adviseur. Ben je vooral met je carrière bezig? Of zoek je vooral een brede en vakmatige ontwikkeling en ben je geboeid door het menselijke aspect van ons adviesvak? In het laatste geval zou je wel eens goed kunnen aarden op één van de kantoren van Hermans & Partners.

Onze drijfveren bestaan voornamelijk uit het, samen met onze cliënten, zoeken naar oplossingen waar zij het meeste aan hebben. Dat betekent dus dat je je in elke cliënt verdiept en hem of haar écht leert kennen.

Wij bieden je ruime ontwikkelmogelijkheden en prima carrièrekansen op onze vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Bergen op Zoom en Rotterdam.

Bij H&P ligt de focus op kwaliteit, onze organisatie is te typeren als degelijk en maatschappelijk betrokken. Onze medewerkers handelen nauwkeurig en vanuit een professioneel kritische instelling.