Bewust bezig met het plannen van jouw carrièrepad binnen de accountancy? Geloof jij dat werken in de praktijk onderdeel is van de succesformule om jouw HBO-studie zelfverzekerd te doorlopen? Dan willen wij met jou kennismaken!

Wij zijn voor onze vestiging in Mijnsheerenland op zoek naar een collega voor de functie van:

Beginnend Assistent Accountant 32 – 40 uur

Over Hermans & Partners

Hermans & Partners groeit en heeft vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Rotterdam en Bergen op Zoom. Inmiddels zijn er 85 enthousiaste en gemotiveerde samenwerkers (collega’s) dagelijks verantwoordelijk voor ons succes! Onze samenwerkers krijgen ruime carrièrekansen en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Je staat bekend om je frisse blik, een ondernemende houding en een goede dosis humor. Je hebt geen moeite om jouw ideeën kenbaar te maken en je durft je vrij te bewegen binnen een team. Je hebt de wens om jezelf te ontwikkelen en bent ongelooflijk leergierig. En niet geheel onbelangrijk, door jouw sociale instelling zijn we verzekerd van een paar leuke verhalen aan de koffietafel.

Heb jij je studie HBO Accountancy, bedrijfseconomie of SPD afgerond? Ga je starten met een van deze opleidingen of zit je er nog midden in? Dan zou het zomaar kunnen dat jij onze nieuwe collega wordt!

Wat verwachten wij van jou?

Als beginnend assistent accountant heb je een afwisselende functie. In samenwerking met je manager en teamgenoten verricht je diverse werkzaamheden voor ondernemers. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, het voorbereiden van aangiften en je bent de steun en toeverlaat voor de accountants. Jouw sociale vaardigheden gebruik je in het contact met onze cliënten en je durft mooie adviezen te geven.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en geven daarom regelmatig bijeenkomsten om jouw vakkennis te vergroten. Jouw aanwezigheid wordt erg gewaardeerd, net zo als bij onze jaarlijkse BBQ, borrels en de uitjes van de personeelsvereniging.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Overwerken is bij ons niet standaard, wij vinden een gezonde balans tussen werk, studie & privé belangrijk
  • Een salaris dat past bij de kennis en ervaring die jij met je meebrengt
  • Een prettige, informele en dynamische werkomgeving
  • Studiemogelijkheden, wij zijn voor ontwikkeling!
  • Mooie arbeidsvoorwaarden, beloningen, flexdagenregeling en uiteraard een pensioensregeling voor op de oude dag
  • Een team waarin jouw collega’s graag een bakje koffie voor je halen
  • Gezellige personeelsuitjes (waarbij je fanatiek mag zijn en eindelijk jouw leidinggevende mag verslaan 😊)

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Stuur dan je CV naar ons via de onderstaande contactgegevens.

Vertrouwelijk

Hermans & Partners B.V.
Accountants en adviseurs
T.a.v. mevrouw K. (Kirsty) Visser
Raadhuislaan 6, 3271 BT  MIJNSHEERENLAND
Telefoonnummer: 0186-603222
E-mail: kv@henp.nl