Ben jij klaar of bijna klaar met je HBO-studie marketing/communicatie? Wil jij aan de slag voor het gaafste full service reclameadviesbureau van de regio? Dan willen wij jou graag uitnodigen voor een kennismaking!

Momenteel zijn wij voor onze vestiging in Mijnsheerenland op zoek naar een collega voor de functie van:

Marketing- en communicatiemedewerker

Als marketing- en communicatiemedewerker ben je een duizendpoot. Je ondersteunt collega’s bij diverse werkzaamheden waaronder het relatiebeheer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten. We verwachten dat je je kunt inleven in de wensen en behoeften van onze klanten en (misschien niet direct maar zeker binnen een aanzienlijke periode) samen met het team deze weet te vertalen naar concrete adviezen en creatieve voorstellen.

Hoe kan jouw werkdag eruit zien?
Je start met een stevige kop koffie. We zijn een hecht team dus eerst even bijkletsen over het weekend. Je weet welke klantafspraken Karel vandaag heeft staan. Je werkt twee presentaties uit in interne briefings naar aanleiding van de notulen die je de vorige klantbezoeken hebt gemaakt.

Je checkt hoe diverse opdrachten ervoor staan in de studio en bij diverse externe partners zoals, drukkers en fotografen. Je stuurt daar waar nodig aan. Over vijf minuten start een brainstorm met het team over een nieuw project. Na het bedenken van een gaaf concept wordt de planning, begroting & het bewaken van het budget overduidelijk jouw verantwoordelijkheid. Dit kan jij ontzettend goed.

Daarna werk je vandaag nauw samen met Jolanda aan een online project. Jolanda is een kei in het omgaan met complexe klussen. Van haar leer je ontzettend veel op het gebied van projectmanagement. Ook durf je jouw visie op bepaalde zaken aan te dragen. Dit zorgt voor een frisse blik en nieuwe kansen.

Oeps, het is al weer tijd. Je trekt snel je jas aan want het is tijd om samen met Karel de deur uit te vliegen. Onderweg naar een potentiële klant nemen jullie de pitch door en de presentatie die Karel gaat houden. It’s pitchtime!

Wat verwachten wij van jou?
– Je hebt een (bijna) afgeronde HBO-studie marketing/communicatie;
– 0 tot 2 jaar werkervaring;
– Beschikbaar voor 32 – 40 uur in de week;
– Je bent een echte teamplayer;
– Je bent secuur, houdt van plannen en werkt resultaatgericht;
– Flexibel zijn is voor jou geen probleem. Denk hierbij aan reizen naar klanten;
– Kennis van projectmanagement tools, SEO/SEA & diverse social media kanalen;
– Commerciële werkervaring is een pré;
– Je komt bij voorkeur uit de (regio) Hoeksche Waard.

Wil jij bij ons aan de slag?

Stuur dan je motivatie met CV aan hrm@henp.nl