The Flirt Company helpt bedrijven, organisaties en personen in verbinding te komen met zichzelf en anderen. Zij leren mensen hoe zij zich vanuit openheid, vrijheid en kwetsbaarheid op een aantrekkelijke manier kunnen presenteren om op die manier waardevolle relaties aan te kunnen gaan. Omdat zij geloven dat wezenlijke verbindingen zorgen voor gelukkige mensen, ook op de werkvloer.

1) Wat was uw initiële vraag, waar had u dringend behoefte aan?

Mijn streven was meer mensen te bereiken, meer mensen gelukkig te maken. Ik ervoer altijd een figuurlijke drempel bij mijn potentiële klanten om mijn diensten en producten af te nemen. Het werd veelal als te zweverig ervaren, waar wij de overtuiging en bewijzen hadden dat het mensen echt helpt. Aan H&P heb ik gevraagd mij hier bij te ondersteunen.

2) Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Tezamen met H&P heb ik gekeken naar de visie en missie van mijn organisatie. We hebben uitvoerig gesproken of de huidige werkwijze wel aansluit bij deze visie en missie en of alle werkzaamheden wel in lijn zijn met deze visie. We hebben gekeken welke financiële ruimte er was om de wensen (lees vereisten) meer vorm te geven en we hebben gebrainstormd om te bezien welke andere mogelijkheden invulling zouden kunnen geven aan de visie. Dit was een bijzonder leuk en plezierig proces.

3) Wat was het resultaat en wat viel u daarbij op, mee of tegen?

Ik heb afgelopen jaar mijn onderneming verkocht omdat ik mijn persoonlijke doelen met deze onderneming heb bereikt en veel mensen gelukkiger zijn geworden. Dus yes, we did it!

4) Wat adviseert u collega-ondernemers?

Volg een cursus bij The Flirt Company en wordt een gelukkiger mens. En oké, bel ook eens een keer met H&P…..