Jan Kooijman jr., geboren op 14 april 1981 in Rotterdam, is een Nederlands acteur, presentator en professioneel danser. Hij volgde de opleiding ‘uitvoerende dans’ aan de Rotterdamse Dansacademie. Na het behalen van zijn diploma werkte hij als professioneel danser bij het Scapino Ballet. Tegenwoordig is hij te zien in verschillende tv-programma’s als acteur en presentator.

1) Wat was uw initiƫle vraag, waar had u dringend behoefte aan?

Ons bedrijf was indertijd net opgericht. Op aanraden van mijn vader kwam ik terecht bij H&P. Hij was erg enthousiast over de wijze waarop men bij H&P de balans opmaakte en hem adviseerde. Vooral de persoonlijke benadering beviel hem erg goed. Dit was precies waar ik ook naar op zoek was.

2) Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Precies zoals ik had gehoopt en verwacht! Geen vraag of verzoek is te gek. Er wordt altijd op dezelfde discrete en doortastende manier omgegaan met onze vragen en verzoeken. Het is een heel prettig gevoel om zorgeloos te kunnen zijn over belastingtechnische zaken. Ik kan veel, maar daar heb ik zelf weinig kaas van gegeten. Het is dan heel prettig om altijd een beroep te kunnen doen op echte professionals op dit vlak.