Trend reclame & advies is een fullservice reclame-/adviesbureau, opgericht in 1984 als sales promotion en direct marketing bureau. Sinds die tijd is er veel veranderd, geeft directeur/eigenaar Karel de Koning aan. We ondersteunen bedrijven in hun volledige (online)communicatie, waarbij we steeds vaker als partner optreden, in plaats van leverancier, waarbij het resultaat voor onze opdrachtgevers leidend is.

1) Wat was uw initiële vraag, waar had u dringend behoefte aan?

Onze markt is de laatste jaren enorm veranderd en hierdoor ook ons verdienmodel. Tel de crisis daarbij op en je hebt plots een heel ander bedrijf. We zochten dringend een partner die ons financieel weer op de rit kon zetten. Die partner vonden we gelukkig in H&P.

2) Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Doortastend! Ze hebben de case bekeken, en in plaats van alleen terug te kijken zijn ze met een hands-on plan voor de toekomst gekomen. Dat was soms confronterend maar wel nodig. Eerlijk en recht voor zijn raap, maar dat paste wel bij mijn manier van leiding geven.

3) Wat was het resultaat en wat viel u daarbij op, mee of tegen?

Nu, twee jaar verder, staat het financieel weer echt op de rit. Ik heb maandelijks meer inzicht in de resultaten van mijn bedrijf en ben veel bewuster bezig met de financiële kant ervan. In deze tijd is dat wat mij betreft noodzakelijk. In de afgelopen tijd was het niet altijd heel eenvoudig om de adviezen op te volgen van H&P, maar ik ben heel blij dat ik het wel gedaan heb. De voorspellingen zijn meer dan uitgekomen.

4) Wat adviseert u collega-ondernemers?

Wacht niet te lang met ingrijpen als je het idee hebt dat het binnen je bedrijf niet gaat zoals je wilt. Mijn vorige accountant keek altijd terug en kwam heel voorzichtig met wat aanbevelingen voor de toekomst. Dat doen ze bij H&P niet. Ze kijken, analyseren en geven toekomstgericht advies en durven daarbij mee te denken. Mijn advies; ga bij twijfel eens een kop koffie drinken bij H&P, gegarandeerd dat het iets oplevert.