T&R Advocaten is een enthousiast en gedreven advocatenkantoor gevestigd te Mijnsheerenland. Aan het kantoor zijn twee advocaten (mr. Judith Tarmond en mr. Yolanda Roelfs) en een zeer ervaren jurist (mr. Arthur Tarmond) verbonden. Als nichekantoor spitst hun dienstverlening zich voornamelijk toe op het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Daarin is het kantoor uniek in de Hoeksche Waard en kunnen zij op deze rechtsgebieden een hoge kwaliteit van dienstverlening bieden. T&R Advocaten beoordeelt, begeleidt, adviseert, onderhandelt en (waar nodig) procedeert. Helder, open, deskundig, direct en oplossingsgericht, maar bovenal handelend vanuit het belang van de cliënt.

1) Wat was uw initiële vraag, waar had u dringend behoefte aan?

De advocatuur is een aparte branche. Onze cliënten ervaren dat de omgeving wijzigt. Zij krijgen meer en meer te maken met juridische uitdagingen en risico’s. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden en om in de behoeftes van onze cliënten te voorzien, waren wij van mening dat een andere strategische visie benodigd was en dat samenwerkingen noodzakelijk zijn. Wij hadden genoeg ideeën. De vraag was echter of onze creativiteit op organisatorisch, maar ook op fiscaal en bedrijfseconomisch, vlak mogelijk was.

2) Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Anders. We hebben in eerste instantie geen antwoord gekregen op onze vraag. Maar door vanuit hun bril naar onze situatie te kijken, hebben we wel een oplossing gevonden voor de uitdagingen die we hadden. Onze gesprekken ervaren wij dan ook als renderend, hetgeen zich ook uit in een nauwe samenwerking met Hermans & Partners, waarbij we gebruik maken van elkaars expertises.

3) Wat was het resultaat en wat viel u daarbij op, mee of tegen?

Het resultaat was dat wij binnen een zeer korte tijd een zeer intensieve samenwerking hebben opgebouwd. Dit leidde tot nieuwe relaties en nieuwe partners. De samenwerking wordt door zowel Hermans & Partners als door ons als zeer prettig ervaren. Deze samenwerking leidt tot totaaloplossingen voor onze gezamenlijke relaties, waarbij waardecreatie het uitgangspunt is. Valt dit tegen? Het resultaat was in ieder geval niet wat we verwacht hadden maar viel zeker niet tegen!

4) Wat adviseert u collega-ondernemers?

Zoek samenwerkingen en maak gebruik van elkaars expertise. Wilt u een mooi voorbeeld? Komt u een langs bij T&R Advocaten te Mijnsheerenland, maar u kunt ook altijd Hermans & Partners bellen. We ontmoeten elkaar dan ook!