Een carrière als 
top DJ
Dromen
Denken
Doen

DJ Paul Elstak

case

Welke kleine jongen (of klein meisje) droomt er tegenwoordig niet van …… een carrière als top DJ?

De wereld over reizen, draaien op grote festivals voor een uitzinnige menigte en terug in Nederland de studio in om nieuwe hits te produceren. Paul Elstak, inmiddels geen klein jongetje meer, maakte zijn droom waar, door met zijn Haagse lef te durven en met zijn Rotterdamse mentaliteit het ‘gewoon’ te doen.    

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

Dromen

In 1987 begon zijn carriëre als DJ bij discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. In deze tijd ontmoette hij ook Rob Fabrie en Richard van Naamen met wie hij de groep Holy Noise begon. In 1991 had Holy Noise hun grootste succes met het nummer 'James Brown is still alive'. Na Holy Noise heeft Paul het Forze DJ Team opgericht, waarmee hij samen met DJ Panic en DJ Lars een trio vormde. Paul zijn kledinglijn 'Forze', met de bekende 'Wanna Play' beer was in deze tijd erg populair onder de gabbers.

In de jaren erna volgden enkele grote hits, waarvan 'Rainbow in the sky' het meest succesvolle was. In 2001 richt Paul een nieuw Hardcore label op, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label.  

Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90ties feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore weer actief bezig gaan houden met Happy Hardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op Hardcore, 90ties en Freestyle feesten. Hij heeft een trouwe aanhang in Europa, maar ook in Australië, USA en Japan.

In 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit, waar hij in 2011 een gouden plaat voor kreeg uitgereikt én waar hij de Rembrandt Award voor beste titelsong mee won.

In 2017 scoort Paul Elstak wederom twee grote hits. Samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk produceert hij “Kind van de Duivel” en “Engeltje”. Kind van de Duivel levert triple platina op. De opvolger  “Engeltje” scoort dubbel Platina.

Denken

Hoewel hij al zoveel heeft bereikt, stopt Paul niet met het omzetten van zijn dromen naar nieuwe concepten. Omdat hij merkte dat er behoefte was aan kleinschalige freestyle feesten voor de liefhebbers van hardere muziekstijlen, richt hij in 2013 ‘I Love Beatz’ op. Het entertainment op deze feesten wordt verzorgd door CRSTL Event Entertainment, het bedrijf van zijn al even ondernemende vrouw.

En alsof het nog niet genoeg is….door de aanhoudende populariteit van de jaren 90 gabber look, is Paul Elstak in 2018 zijn eigen webshop begonnen met vernieuwde Forze Merchandise, beter bekend als de gele “Wanna Play” beer.  

Doen

Zelfs de coronacrisis, waarbij de evenementenbranche in zwaar weer verkeerde, hield Paul niet tegen. Met een nieuw concept, dinnershows, wist hij zijn fans op creatieve wijze (en geheel coronaproof) te entertainen. Alle edities waren binnen een dag uitverkocht. De dinnershows waren een maandelijks terugkerend event in Alcazar te Puttershoek, met steeds weer een enthousiast publiek en lovende kritieken.   

Droom uitgekomen?

Paul is een selfmade man die nadenkt over zijn dromen en deze daadwerkelijk omzet in grootse daden! Als H&P zijn wij er maar wat trots op dat wij hem, waar nodig, kunnen ondersteunen en adviseren.

www.paulelstak.nl

 

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.