"Nimmer heb ik mij druk hoeven maken om randzaken en heb mij primair kunnen richten op de realisatie van mijn ondernemingsdoelstellingen."

Dromen
Denken
Doen

Keep Company Coaching B.V.

case

Keep Company Coaching B.V. is een organisatie die zich richt op het trainen van mensen in gedrag, communicatie en samenwerking. Sinds 1990 is Jan-Peter van Keep gespecialiseerd in (online) training op het gebied van sociale stijlen, en sinds 2010 ook eigenaar en directeur van zijn prachtige bedrijf.

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

1. Wat was uw initiële vraag, waar had u dringend behoefte aan?

Hermans & Partners B.V. ken ik al sinds 1994. Al sinds dat jaar zijn zij druk bezig met sociale stijlen en met de daaraan gekoppelde vraagstukken, beïnvloeding, perceptie, interpretatie, vertrouwen en communicatie. Ik weet als geen ander hoe zij werken en denken. Toen ik mijn BV wilde oprichten, was het voor mij vanzelfsprekend dat Hermans & Partners mij in dit traject zou begeleiden.

2. Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Zoals verwacht. Zoals van mij verwacht wordt als trainer, houd ik van duidelijke communicatie en duidelijk afspraken. Hermans & Partners voldoet hieraan. Naast deze harde eisen, valt het mij op dat mijn accountant erg de behoefte en beleving heeft om mijn organisatie te verbeteren door juridische risico’s af te dekken, fiscale opties te benutten en mij te wijzen op bedrijfseconomische verbeteringen.

3. Wat was het resultaat en wat viel u daarbij op, mee of tegen?

Nimmer heb ik mij druk hoeven maken om randzaken en heb mij primair kunnen richten op de realisatie van mijn ondernemingsdoelstellingen. Hermans & Partners heeft hier een “steen” in bijgedragen.

4. Wat adviseert u collega-ondernemers?

Wacht niet te lang met het formuleren van een duidelijke visie, missie en strategie. Hulp nodig. Bel Hermans & Partners eens!

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

DJ Paul Elstak

Koers

Harold Koers

Van Riemsdijk Rotterdam B.V.

Geert van Riemsdijk

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.