"Het roer is omgegooid. We hebben een afslag genomen op het kruispunt. Dit proces was uitdagend, gaf veel energie."

Dromen
Denken
Doen

Strömberg en Partners B.V.

case

Claudia Strömberg is directeur van Strömberg en Partners B.V. “ Kijk eens naar buiten en verwonder je over wat mensen hebben gemaakt. “Wat heeft ze geïnspireerd?” is de eerste zin op haar prachtige website en zegt veel over Claudia. In mijn werk als loopbaancoach en adviseur werk ik vanuit mogelijkheden. Ik probeer mensen bewust te maken van hun eigen kracht en talent. Mijn werkterrein is breed, maar laat zich in drie woorden samenvatten: mens, werk en organisatie. De mens voorop. Het werk en de organisatie als waardevolle systemen om de mens te laten schitteren. Ik geloof dat er zo synergie ontstaat. Een win-win situatie voor werkgever én medewerker.

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

1. Wat was uw initiële vraag, waar had u dringend behoefte aan?

Via een zakenrelatie vernam ik dat hij een accountant had die echt anders naar zijn onderneming keek. Sinds de aanwezigheid van deze accountant was hij veel bewuster van zijn doelen én hoe deze gerealiseerd moesten worden. Dit was een opmerking die mij triggerde. Ik stond destijds op een kruispunt met mijn organisatie, namelijk doorgroeien of consolideren. Tijdens het kennismakingsgesprek met Hermans & Partners was dit het onderwerp van gesprek.

2. Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Het roer is omgegooid. We hebben een afslag genomen op het kruispunt. Dit proces was uitdagend, gaf veel energie, maar riep ook vragen op. Het feit dat we met veel plezier dit proces hebben doorlopen, zegt denk ik genoeg.

3. Wat was het resultaat en wat viel u daarbij op, mee of tegen?

Elke bespreking met mijn accountant is nog steeds positief en hij complimenteert mij met de invulling van de strategische praktijken. Mocht hij een andere mening hebben, geloof me, dan verneem ik het wel, daar was ik naar op zoek.

4. Wat adviseert u collega-ondernemers?

Zelf heb je blinde vlekken en moet je je vooral blijven focussen op je eigen business en waar je voor staat. Je laten adviseren door een specialist die samen met jou kritisch naar je organisatie kijkt, het gesprek aan durft te gaan en te corrigeren en motiveren waar nodig. Dit heb ik bij Hermans en Partners gevonden. Een financiële Partner, die ik anderen van harte zal aanbevelen.

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

PG Security Systems

Peter Gatowinas

DJ Paul Elstak 

Paul Elstak

Koers

Harold Koers

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.