Hermans & Partners noemt haar administratieve afdeling voor het verwerken van cliëntadministraties ‘The Finance Factory’. In een fabriek worden half- of eindfabricaten geproduceerd. Met de inzet van grondstoffen, arbeidsuren en fabricagemiddelen wordt op de meest efficiënte wijze en met een perfecte beheersing van het bewerkingsproces een maximaal eindresultaat gerealiseerd. Dat heeft ons geïnspireerd om onze financiële afdeling vanaf nu te betitelen als The Finance Factory.

Werkwijze
U levert uw inkoop- en verkoopfacturen digitaal per e-mail of zelfs via een app aan zodat deze digitaal in de administratie worden opgeslagen. Door middel van een bankkoppeling worden uw bankmutaties direct ingelezen in uw administratie.

Waardevolle informatie voor u
Onze Finance Factory produceert vervolgens betrouwbare informatie voor uw bedrijf. Dit doen we door het verwerken van uw in- en verkoopfacturen, bankmutaties, kasregistraties, et cetera. Deze grondstoffen nemen we onder handen met onze kennis, vaardigheden en vooruitstrevende applicaties om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Dit resultaat is een zeer waardevol product voor u als ondernemer, namelijk betrouwbare informatie. Als wij op basis van deze informatie punten tot verbetering zien, zullen wij die zeker met u delen! Vice versa staan wij uiteraard ook open voor uw suggesties.

Helderheid vooraf
Wilt u uw administratie laten afhandelen door onze Finance Factory, dan leggen we samen de spelregels vooraf vast. Zo zijn de gemaakte afspraken en de kosten voor u helder en duidelijk. Worden de spelregels gevolgd, dan garanderen wij u een vaste verwerkingsprijs per mutatie. Dit alles resulteert in een up-to-date administratie en betrouwbare en waardevolle informatie, op tijd, tegen een scherp tarief.

Zo krijgt u uw organisatie in control en blijft u in control.

Terug naar overzicht