U bepaalt wat mensen van u vinden. Uw wijze van communiceren en gedragingen beïnvloedt hun perceptie. Als ondernemer bent u continu bezig met communiceren, met uw directe collega’s, met uw leveranciers, met uw klanten, uw zakenpartners en uw geldschieters. Wat ze van u vinden, bepaalt in hoge mate uw succes en dat van uw onderneming. Het is dus zeer belangrijk om grip te krijgen op de perceptie van uw gesprekspartners.

“We moeten leren onszelf te zijn.
De vraag is: als we het leren, zijn we dan onszelf nog wel?”

Deze doordenker van cartoonist Kamagurka illustreert perfect de uitdaging van onze sociale communicatietrajecten (sociale stijlen). U moet altijd uzelf blijven, maar inspelen op de gebieden van belangstelling zorgt dat u zichzelf beter presenteert. Sympathie verkrijgen zonder te slijmen, eerlijk zijn zonder te bruuskeren en een gevoel van gelijkwaardigheid creëren; het valt allemaal niet mee, maar het is gelukkig te leren. Speciaal voor ondernemers, managers en sales functionarissen biedt Hermans & Partners verschillende sociale communicatie trainingen aan. Online! Zo heeft u er 24/7 de beschikking over. Om zaken nog eens terug te lezen op een moment dat het u uitkomt. Bovendien verspilt u zo geen productieve dagen met op de hei bivakkeren. U heeft het tenslotte al druk genoeg!

Hermans & Partners

Als je weet hoe je overkomt op anderen, kun je in samenwerkingen maximaal presteren.

Hermans & Partners als uw communicatiespecialist

Aan de slag met een persoonlijke coach. Een online assessment is een uitstekende manier voor de ontwikkeling van een beheerste, doelgerichte en effectieve stijl van communiceren. Heeft u desondanks behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Of wenst u een sociale communicatiespecialist in uw organisatie? Dat kan. Graag bespreken wij uw wensen, uitdagingen en doelstellingen en stellen vervolgens een coachingprogramma op maat samen; voor uzelf, uw medewerkers, alles is mogelijk. Lees meer