In korte tijd véél effectiever communiceren? In het leven van een ondernemer zijn er diverse momenten waarop uw gesprek hét verschil maakt tussen succes en falen. De kennismaking met een prospect, het sollicitatiegesprek met de perfecte salesmanager of de presentatie van investeringsplannen bij uw bank, het zijn slechts enkele voorbeelden.

U kunt zelf vast ook wel gesprekken voor de geest halen waarbij u achteraf dacht: “Had ik maar …” Dat is menselijk. In veel gevallen hangt het succes van een gesprek, en de perceptie over uw persoon, af van de juiste communicatietechniek. En (de technieken van) effectief communiceren, dat kunt u leren!

Online assessment biedt inzicht in communicatiestijl

Speciaal voor onze cliënten hebben we, in nauwe samenwerking met een communicatiespecialist, een online-assessment ontwikkeld welke u binnen 5 minuten verrassend inzicht geeft in uw unieke sociale communicatiestijl. Sterker nog, met ditzelfde assessment kunt u ook binnen no-time de sociale communicatiestijl van uw gesprekspartner inzichtelijk krijgen. Noodzakelijke informatie om u goed voor te bereiden op alle belangrijke gesprekken!!!

Functiespecifieke assessments

De signalen en de structuur tijdens het communiceren verschillen per functie. Een telemarketeer wil andere dingen bereiken dan een accountant of een personeelsadviseur. We hebben assessments ontwikkeld specifiek voor verschillende branches en functieniveaus, zodat u praktische adviezen en tips krijgt om signalen te herkennen en daarop kunt anticiperen.

Levenslange communicatiecoach

Een eenmaal afgelegd assessment blijft voor altijd online beschikbaar. U kunt het telkens opnieuw inzien, de kernpunten nog eens nalezen, uw sterke en verbeterpunten (als ze er nog zijn) in herinnering roepen, gespreksstructuren oefenen en branche-informatie (met betrekking tot sociale communicatie) opzoeken.

Hermans & Partners

Aan de slag met een persoonlijke coach
Een online assessment is een uitstekende manier voor de ontwikkeling van een beheerste, doelgerichte en effectieve stijl van communiceren. Heeft u desondanks behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Of wenst u een sociale communicatiespecialist in uw organisatie? Dat kan. Graag bespreken wij uw wensen, uitdagingen en doelstellingen en stellen vervolgens een coachingprogramma op maat samen; voor uzelf, uw medewerkers, alles is mogelijk.

Wat steekt u van de communicatie coach op?

Onze coach gaat intensief met u aan de slag. Aan de hand van de uitkomsten van de online assessment leert u uw sociale communicatiestijl te optimaliseren en de stijl van uw gesprekspartners nog sneller te herkennen, erop te anticiperen en het gesprek te optimaliseren. U ontdekt hoe u in verschillende situaties het beste kunt reageren en hoe u conflicten kunt voorkomen en toch uw doelstellingen en belangen kunt realiseren.
Een belangrijk deel van het coachingtraject komt neer op branchespecifieke en op maat gemaakte praktische oefeningen. U ervaart na één dag coaching direct de voordelen!

Communicatie training achteraf

In tegenstelling tot veel cursussen, waar cursisten na twee dagen ‘afmatten’ weer gewoon naar het traditionele gedragspatroon terugkeren, blijven u of uw medewerkers nog jarenlang profiteren van onze online sociale communicatie-assessments. Gissen is missen en met onze assessments kunt u meten hoeveel en hoe vaak uw collega’s gebruikmaken van de online-tool. En wilt u een keer sparren of de basics nog eens terughalen? Dan kunt u altijd weer contact met ons opnemen.

Coachingprogramma’s

Er zijn programma’s voor verschillende functionarissen met bijbehorende doelen, zoals:

  • H&P Empowering People®:
    voor ondernemers en leidinggevenden.
  • H&P Improving Sales®:
    voor accountmanagers, commercieel adviseurs en verkopers.
  • H&P Developing Skills®:
    voor overige medewerkers die veel in teams werken en op regelmatige basis communiceren met veel verschillende belanghebbenden.

Beter leren communiceren? Begin vandaag!

Wilt u de perceptie van de omgeving in positieve zin beïnvloeden? Effectiever en overtuigender communiceren en zo uw commerciële en/of managementdoelen halen? Neem contact met ons op voor overleg over het juiste online assessment voor u. Wilt u direct één of meerdere assessments bestellen? Dit kunt u doen via het volgende contactformulier.