Hoe solide is uw vermogenspositie? Kijk kritisch naar de risico’s en dek ze af. Kent u de televisiereclame van die rijkaard die aan de bedelstaf is geraakt: “Van een villawijk naar een krantenwijk” en “Van een BMW X5 naar Lijn 5”? Een bron van leedvermaak, maar wanneer zoiets u echt overkomt, valt er weinig te lachen.

En dat is helemaal niet ondenkbaar, want een zelfstandig ondernemer die niets doet aan pensioenopbouw moet straks gewoon rond zien te komen van de AOW. Dat is geen vetpot, ervan uitgaande dat de AOW over een aantal jaar überhaupt nog bestaat. Dus het is bittere noodzaak om iets achter de hand te hebben.

Mijd het pensioengat

Wat we maar willen zeggen: “Regel iets.” Of denk er in ieder geval over na, liefst in overleg met iemand die er verstand van heeft. Onze financiële planners kunnen u niet haarfijn voorrekenen wat u straks nog waard bent, maar wél wat u later krijgt, en wat u moet doen om te zijner tijd wél in een nette auto naar het ‘Zonnige Zuiden’ te kunnen rijden. Er zijn legio mogelijkheden, die we geheel conform de wet- en regelgeving fiscaal aantrekkelijk opbouwen.

Hermans & Partners

Wanneer u nu niet voor uw financiën zorgt, zorgen uw financiën later niet voor u.

Meer weten over uw perspectief?

Neem contact op met onze gecertificeerde adviseurs financiële planning.