2514 H&P Rotterdam Situatie 5.2
Financiering
De jaar-rekening is geschied-schrijving
Dromen
Denken
Doen

Het kip & ei verhaal

om te groeien moet u investeren

U bent ondernemer. U ziet mogelijkheden om uw onderneming uit te breiden en goed geld te verdienen. Maar daarvoor heeft u geld nodig. Ook om te groeien. Maar om te groeien moet u investeren en heeft u weer geld nodig. Het is een voortdurend kip & ei verhaal!

Binnen H&P zien we veelvuldig situaties waarin dit kip & ei verhaal van toepassing is. Als we de commercie mogen geloven lijkt het geldprobleem eenvoudig oplosbaar te zijn, maar in de praktijk blijkt dit toch vaak lastig te zijn. 

Vaak worden financieringsaanvragen zonder enige toelichting of verklaring door kredietverstrekkers afgewezen. Zij doen dit vaak af met algemeenheden als ‘beleid’ of ‘we doen het niet meer’. Deze nietszeggende argumenten leiden bij ondernemers vaak tot onbegrip en irritatie; juist op de cruciale momenten geven kredietverstrekkers niet thuis.

Hermans & Partners ondersteunt ondernemers op alle facetten van het ondernemerschap om control te komen én te blijven. In het geval van ‘financiering’ zijn wij van mening dat wij enerzijds ondernemers meer mogelijkheden moeten bieden, anderzijds dat wij hen gedegen moeten adviseren.  

Hermans & Partners ondersteunt ondernemers op alle facetten van het ondernemerschap om in control te komen én te blijven.

Financieringsgilde

Om invulling te kunnen geven aan bovenstaande, hebben wij aansluiting gezocht bij het Financieringsgilde. Dit is een financieringsinstantie die ondernemers ondersteunt bij het verkrijgen van een financiering en bij het optimaliseren van hun cashflowbeleid. Het Financieringsgilde is een belangrijke speler op de financieringsmarkt. Zij heeft de afgelopen jaren met vrijwel alle financieringsaanbieders overeenkomsten gesloten om tegen scherpe condities passende (deel)oplossingen te bieden aan ondernemers. De specialisten van het Financieringsgilde kunnen met behulp van slimme ICT-oplossingen snel, gericht en tegen scherpe condities tot een financieringsopzet komen. En dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met uw vaste adviseur van H&P!

Meer informatie

Mocht u eens van gedachten willen wisselen over uw financieringsbehoefte, respectievelijk uw cashflowbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor meer informatie kunt u ook alvast een kijkje nemen op de website www.financieringsgilde.nl

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.