Overstijgt uw onderneming grenzen voor wat betreft de netto-omzet, het balanstotaal of het aantal werknemers? Dan wordt de organisatie controleplichtig. Accountantskantoor Hermans & Partners adviseert en begeleidt u hier uiteraard graag bij. Wij beschikken over alle expertises om u hierin optimaal te ondersteunen.

Vrijwillige controle onderneming

Wellicht bent u (nog) niet controleplichtig maar wilt u uw stakeholders kunnen aantonen dat uw onderneming ‘in control’ is. In dat geval kunt u een vrijwillige controle laten uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld gewenst zijn wanneer u een lening of subsidie wilt aanvragen, wanneer u uw bedrijf wilt verkopen of wanneer er een scheiding is tussen de aandeelhouder(s) of de bestuurders van de vennootschap.

Vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Voor zowel de verplichte, als de vrijwillige controle kunt u bij Hermans & Partners terecht. Wij zijn namelijk in het bezit van de vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), waarmee wij als onafhankelijk en kwaliteitsgericht kantoor wettelijke controles mogen verrichten. Voor het uitvoeren van een vrijwillige controle is een vergunning niet verplicht, echter het geeft richting uw stakeholders wel een zeer betrouwbaar signaal af wanneer u kiest voor een kantoor met een AFM-vergunning. Dat vereist namelijk een minimaal kwaliteitsniveau.

Hermans & Partners signaleert en biedt u een oplossing!

Ons accountantskantoor streeft er te allen tijde naar om een toegevoegde waarde te bieden. Onze controles zijn dan ook zeer accuraat, gedegen en efficiënt.

Financiële Audit bij uw accountantskantoor H&P

Bij ons accountantskantoor kunt u rekenen op een vast auditteam en een hoge mate van betrokkenheid van de accountant. Zo vinden wij het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij het gehele proces én de uitvoering van de controle. Door onze professioneel kritische houding en het stellen van de juiste vragen komen wij snel tot de kern van zaak. Zo kunnen wij een efficiënte controle voor u uitvoeren en is de kwaliteit van onze audits gewaarborgd. Wij controleren echter niet alleen de pure feiten en gegevens, maar focussen ons vooral op verbeterpunten en adviezen welke een toegevoegde waarde voor uw onderneming hebben!

Financiële Audit via H&P? Maak een afspraak!

Zoekt u een ervaren accountantskantoor die u volledige ondersteuning biedt bij een financiële audit? Dan verwelkomen wij u uiteraard graag bij Hermans & Partners. U kunt direct een afspraak inplannen door het online contactformulier in te vullen. Liever persoonlijk contact? U kunt ons telefonisch bereiken via 010 820 22 20.