Zit u als ondernemer in een lastige fiscale kwestie? Of wilt u fiscaal alles gewoon goed geregeld hebben? Laat u dan bijstaan door Hermans & Partners. Als fiscaal adviesbureau helpen we u met het samenstellen van het meest optimale belastingplan voor zowel uw privé als zakelijke situatie.

Net als iedere ondernemer wilt u het voor u maximale belastingvoordeel behalen en loopt u liever niet het risico om problemen te krijgen met de fiscus. Hermans & Partners biedt u hierin volledige ondersteuning. Of het nu gaat om uw privé of uw zakelijke situatie, onze professionals adviseren u te allen tijde op het gebied van belasting en fiscale mogelijkheden die voor u van belang zijn.

Fiscaal advies op maat

De fiscalisten van H&P vertalen uw wensen en behoeften naar concrete adviezen en heldere oplossingen waar u en uw onderneming echt iets aan hebben. Als fiscaal adviesbureau houden wij rekening met het feit dat niet alleen iedere onderneming uniek is, maar ook de DGA én zijn medewerkers zelf.

Uw fiscaal adviesbureau

Uw fiscalist van Hermans & Partners wilt uw onderneming en de ondernemer erachter graag door en door leren kennen. Naast het feit dat hij op de hoogte is van de meest actuele wet- en regelgeving, begrijpt hij ook wat de impact van deze regels op uw organisatie kunnen zijn. Uw fiscaal adviseur signaleert kansen en risico’s en stelt een op maat gemaakt plan voor u samen om op een zo gunstig mogelijke manier te voldoen aan de geldende fiscale wet- en regelgeving. Zo denken wij proactief met u mee.

Met H&P behaalt u maximaal belastingvoordeel!

Fiscaal adviesbureau H&P biedt u volledige ondersteuning om zo het voor u maximale belastingvoordeel te behalen!

Fiscale keuzes

Samen met uw fiscalist maakt u op basis van het belastingplan bepaalde fiscale keuzes. Deze gemaakte keuzes zullen van invloed zijn op diverse aspecten binnen uw organisatie. Daarom is het juist heel prettig dat de fiscalist van H&P samenwerkt met een multidisciplinair team van professionals. Iedere jaarrekening die door een accountant van H&P is opgesteld, wordt zowel fiscaal als juridisch gecontroleerd. De adviespunten die hieruit naar voren komen, zullen tijdens de bespreking van de jaarrekening met u worden doorgenomen. Daarnaast onderhoudt Hermans & Partners via Horizontaal Toezicht een professionele relatie met de Belastingdienst. In overleg met u zal onze fiscalist, waar nodig, de discussie aangaan. Soms is snel handelen echter meer in uw voordeel. Ook dan zal onze fiscalist dit voor u verzorgen.

De fiscaal adviseur van H&P

Onze proactieve focus vormt de basis voor alle werkzaamheden die wij voor u verrichten. Of u nu uitdagingen heeft met betrekking tot de btw, inkomstenbelasting, VPB of internationaal belastingrecht, met al uw vragen kunt u terecht bij de fiscaal adviseur van H&P.

Kennismaken met fiscaal adviesbureau H&P

Wilt u meer weten over onze fiscale advisering? Neem dan contact op met één van onze fiscalisten. Doe dit door te mailen naar henp@henp.nl of vul direct het contactformulier op onze website in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem! U kunt ons kantoor telefonisch bereiken via 0186 – 603 222.