T&R Advocaten en Hermans & Partners nodigen u graag uit voor een:

Lunch & Learn: Privacy & Cyber Security

Steeds meer bedrijven en organisaties gaan door een digitale transformatie. Hierdoor hebben we te maken met een sterke toename van de hoeveelheid data die wordt gecreëerd, opgeslagen en verspreid. Dit leidt niet alleen tot kansen en mogelijkheden maar ook tot een nieuwe kwetsbaarheid, namelijk Cybercriminaliteit.

Bijna dagelijks is er wel iets over te lezen in de kranten. Het aantal misdrijven waarbij cybercriminelen betrokken zijn, neemt fors toe. Verdere digitalisering vraagt dus om bescherming van de data waarmee wordt gewerkt. De beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van alle data zal maximaal gewaarborgd moeten worden. Om die reden is een effectieve aanpak van Cyberweerbaarheid en Privacy meer dan gewenst.

Onder het genot van een lunch, praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyberweerbaarheid (Cyber Security) en Privacy. Ook zullen wij bespreken welke stappen uw organisatie zal moeten zetten om de Cyberweerbaarheid en daarmee de waarborging van de Privacy te verbeteren. Dit begint bij het creëren van bewustwording en daar is deze lunchbijeenkomst een goede eerste aanzet toe.

Wanneer: donderdag 24 januari 2019
Tijdstip: 12.30 – 14.00 uur
Locatie: Raadhuislaan 6, Mijnsheerenland

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan via: secretariaat@tr-advocaten.nl
Eventuele dieetwensen kunt u bij uw aanmelding doorgeven.

Aan deze Lunch & Learn zijn geen kosten verbonden.

Terug naar overzicht