Hermans & Partners B.V., accountants en adviseurs, informeert u graag over het volgende:

U herkent het vast wel…een document moet door verschillende interne en externe partijen getekend worden. Dit betekent dat het document meerdere malen moet worden uitgeprint, naar diverse partijen binnen en buiten uw organisatie moet worden toegezonden en ondertekend, vervolgens moeten de ondertekende documenten retour worden gestuurd én dient een afschrift aan alle betrokken partijen te worden verzonden. Voor uw eigen administratie dient het document dan ook nog ingescand en gearchiveerd te worden. Kortom, een omslachtige, tijdrovende en foutgevoelige procedure.

Kan dat nu niet sneller en veiliger?
Jazeker! Hermans & Partners, accountants en adviseurs, biedt u H&P Digitaal Ondertekenen. Een online platform waarmee u eenvoudig de ondertekening van documenten kunt automatiseren. Het enige wat de ondertekenaars nodig hebben is een mobiele telefoon en een mailadres. Via dit platform kunnen de te ondertekenen documenten eenvoudig geüpload worden. Vervolgens worden de mailadressen ingevoerd van de partijen die moeten ondertekenen. De ondertekenaars ontvangen een e-mail met het verzoek het document te bekijken en te ondertekenen. Nadat het document door alle partijen is ondertekend, ontvangen zij een link per mail waarmee zij het getekende document in de beveiligde Cloud omgeving kunnen downloaden. Ook kan het ondertekende document automatisch naar uw digitale archief worden doorgezet. Deze werkwijze is efficiënt en bovenal veilig door het gebruik van de Cloud. U vermindert verzend- en ondertekenfouten en u versterkt uw juridische positie met het meest uitgebreide elektronische verzendbewijs.

Voor welke documenten is H&P Digitaal Ondertekenen te gebruiken?
U kunt H&P Digitaal Ondertekenen gebruiken voor alle documenten die H&P voor u opmaakt, zoals arbeidsovereenkomsten, leningsovereenkomsten, allonges, managementovereenkomsten, notulen, et cetera. Kortom, alle documenten waarbij het van belang is een getekend exemplaar retour te ontvangen. De mogelijkheden zijn legio, zeker omdat dit systeem eveneens integreerbaar is met diverse applicaties.

Meer informatie?
Wenst u meer informatie of wilt u direct ervaren wat het gebruik van H&P Digitaal Ondertekenen voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met H&P. U en uw cliënten zullen direct het gebruiksgemak ervaren!

Terug naar overzicht