Nieuws

Crützen & Co. Belastingadviseurs te Breda overgenomen door Hermans & Partners, accountants en adviseurs

28-06-2021

Door onze visie, aanpak en werkwijze groeit Hermans & Partners gestaag. Onze ambities zijn groot en we breiden graag ons werkgebied uit. Zodoende wordt per 1 juli a.s. Crützen & Co. Belastingadviseurs onderdeel van Hermans & Partners, accountants en adviseurs. 

Hermans & Partners

Hermans & Partners heeft als visie om cliënten te laten excelleren. Dit doen we door de inzet van onze gemotiveerde samenwerkers. Zij hebben allen de onbegrensde ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de uitdagingen van voornoemde cliënten. We doen dit door middel van advies en hands-on ondersteuning op de deelgebieden strategie, communicatie, financieel en operationeel.

Dit geeft onze cliënten een voorsprong en kan hen extra rendement en groei opleveren en biedt meer zekerheid omtrent de continuïteit van hun onderneming. In dit proces willen we een volwaardige, kritische sparringpartner zijn. De ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ laten zijn. Daar staan we voor. 

Crützen & Co

Deze visie sluit naadloos aan bij de werkwijze van Crützen & Co. Zij streeft ernaar om de verwachting van haar cliënten meer dan waar te maken. Door een proactieve werkwijze en korte communicatielijnen speelt zij snel in op kansen bij haar cliënten. Aangezien de heer Crutzen te kennen heeft gegeven in zijn werkzaamheden meer de samenwerking te wensen, zijn we tot deze overname gekomen. 

Per 1 juli wordt Crützen & Co. Belastingadviseurs te Breda onderdeel van Hermans & Partners. Crützen & Co is in 1988 opgericht door mr. H.H. (Harry) Crutzen en sindsdien is zij actief op het terrein van belastingadvies en accountancy. Wij zijn blij met de overname van dit gerenommeerde kantoor én de uitbreiding van ons servicegebied, op een schitterende locatie aan de Ulvenhoutselaan 79 te Breda. 

Hermans & Partners heeft momenteel vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Bergen op Zoom, Rotterdam en nu dus ook in Breda. Ons team omvat ruim 120 samenwerkers. 

Voor meer informatie over Hermans & Partners: www.henp.nl.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Vraag uiterlijk 2 oktober 2023 TEK aan

Bent u ondernemer in het mkb en heeft u een energie-intensief bedrijf, vraag dan uiterlijk 2 oktober 2023 voor 17.00 uur de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) aan. De TEK kan maximaal €160.000 per onderneming bedragen. U kunt de TEK met terugwerkende kracht aanvragen voor de periode van 1 november 2022 tot en met 31 december 2023.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.