Nieuws

Crützen & Co. Belastingadviseurs te Breda overgenomen door Hermans & Partners, accountants en adviseurs

28-06-2021

Door onze visie, aanpak en werkwijze groeit Hermans & Partners gestaag. Onze ambities zijn groot en we breiden graag ons werkgebied uit. Zodoende wordt per 1 juli a.s. Crützen & Co. Belastingadviseurs onderdeel van Hermans & Partners, accountants en adviseurs. 

Hermans & Partners

Hermans & Partners heeft als visie om cliënten te laten excelleren. Dit doen we door de inzet van onze gemotiveerde samenwerkers. Zij hebben allen de onbegrensde ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de uitdagingen van voornoemde cliënten. We doen dit door middel van advies en hands-on ondersteuning op de deelgebieden strategie, communicatie, financieel en operationeel.

Dit geeft onze cliënten een voorsprong en kan hen extra rendement en groei opleveren en biedt meer zekerheid omtrent de continuïteit van hun onderneming. In dit proces willen we een volwaardige, kritische sparringpartner zijn. De ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ laten zijn. Daar staan we voor. 

Crützen & Co

Deze visie sluit naadloos aan bij de werkwijze van Crützen & Co. Zij streeft ernaar om de verwachting van haar cliënten meer dan waar te maken. Door een proactieve werkwijze en korte communicatielijnen speelt zij snel in op kansen bij haar cliënten. Aangezien de heer Crutzen te kennen heeft gegeven in zijn werkzaamheden meer de samenwerking te wensen, zijn we tot deze overname gekomen. 

Per 1 juli wordt Crützen & Co. Belastingadviseurs te Breda onderdeel van Hermans & Partners. Crützen & Co is in 1988 opgericht door mr. H.H. (Harry) Crutzen en sindsdien is zij actief op het terrein van belastingadvies en accountancy. Wij zijn blij met de overname van dit gerenommeerde kantoor én de uitbreiding van ons servicegebied, op een schitterende locatie aan de Ulvenhoutselaan 79 te Breda. 

Hermans & Partners heeft momenteel vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Bergen op Zoom, Rotterdam en nu dus ook in Breda. Ons team omvat ruim 120 samenwerkers. 

Voor meer informatie over Hermans & Partners: www.henp.nl.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Aftrek hypotheekrente ook na tijdelijke verhuur?

De aftrek van hypotheekrente op uw eigen woning is gebonden aan strenge voorwaarden. Door de vele wijzigingen in de jaren zijn de voorwaarden ook bijzonder ingewikkeld geworden. Onlangs heeft de Belastingdienst uitleg gegeven over de aftrek van hypotheekrente van een aflossingsvrije lening in de situatie waarin iemand de eigen woning tijdelijk verhuurt en na die periode weer zelf gaat bewonen.

Nieuws

Advieswijzer Auto: zakelijk of privé?

Zet ik de auto op de zaak of houd ik hem liever privé? Wat is fiscaal de beste optie? Wat zijn voor mij de belangrijkste voor- en nadelen van zakelijk rijden en wat weegt dan het zwaarst? Vragen waar veel ondernemers mee worstelen. In deze advieswijzer zetten we een aantal regels voor u op een rij, zodat u voor uzelf gemakkelijker de balans kunt opmaken.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.