Nieuws

Goedkeuren van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting via portal

01-02-2024

Wij informeren u graag dat H&P gebruik gaat maken van een nieuwe portal om aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting goed te keuren en in te dienen.

U bent gewend om uw aangifte digitaal of op papier goed te keuren, voordat wij deze namens u indienen bij de Belastingdienst.

Onze aangiftesoftware beschikt inmiddels over een eigen, goed beveiligde portal waar wij voor de verwerking van aangiften gebruik van gaan maken.

Voor u betekent dit een vereenvoudiging voor het accorderen en indienen van uw aangiften. Vanuit onze portal ontvangt u per e-mail een link, waarmee u de aangifte kunt inzien en digitaal kunt accorderen.

Nadat u de aangifte heeft geaccordeerd wordt deze direct en volledig automatisch ingediend bij de Belastingdienst.

Uiteraard kunt u nog steeds een exemplaar van de aangifte downloaden voor uw eigen administratie.

Vóór de eerstvolgende aangifte ontvangt u per e-mail van ons een korte aankondiging.

Heeft u vragen of wenst u extra uitleg? Neemt u dan contact op met één van onze belastingadviseurs of uw relatiebeheerder.  

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Aan werknemer verstrekte gezonde maaltijd onbelast?

Een werkgever die in 2017 en 2018 zijn personeel gratis gezonde maaltijden verstrekte, hoeft hierover geen loonbelasting af te dragen. Dit heeft de Hoge Raad beslist. De verstrekte maaltijden waren gericht vrijgesteld binnen de werkkostenregeling omdat ze rechtstreeks voortvloeiden uit het arbobeleid van de werkgever.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.