Nieuws

H&P neemt pensioenactiviteiten over!

04-12-2020

H&P heeft een duidelijke visie: ondernemers op alle facetten van het ondernemerschap in control laten zijn. Om deze visie invulling te kunnen geven, heeft H&P het afgelopen jaar al diverse overnames gedaan. Waar in januari 2020 marketing en communicatiespecialist Trend te Oud Beijerland is overgenomen, is deze maand de overname van de pensioenactiviteiten van het Nederlands Pensioenbureau Legal gerealiseerd. 

Paul van der Heide

Paul van der Heide, voormalig pensioenspecialist bij het Nederlands Pensioenbureau Legal, is samen met zijn collega’s verantwoordelijk voor het verder invulling geven aan de visie van H&P, onder het label ‘Hermans & Partners, pensioenjuristen en actuariële diensten.   

Binnen H&P, pensioenjuristen en actuariële diensten, zijn naast Paul onder meer arbeidsjuristen en HR-managers werkzaam. H&P, pensioenjuristen en actuariële diensten, voert consultancyopdrachten uit op alle terreinen die gerelateerd zijn aan pensioenen. Een duidelijke uitzondering hierop is het bemiddelen in verzekeringen, dit valt buiten onze dienstverlening. Paul is een ware ‘troubleshooter’ en weet als geen ander enthousiasmerend over pensioen te vertellen.  Zoals Paul over pensioen spreekt, lijkt het bijna een simpel onderwerp…. ongeacht de  complexiteit van het probleem zal Paul altijd streven naar een oplossing waarbij het belang van de cliënt voorop staat. 

Kennisnetwerken

Naast het adviseren van cliënten van H&P deelt H&P, pensioenjuristen en actuariële diensten, haar actuariële en juridische expertise tevens met werkgevers, advocaten en collega accountants. Lopen zij tegen een complex pensioenvraagstuk aan, zoals bij het maken van actuariële berekeningen, bij fusies/overnames of inzake de werkingssfeer van een bedrijfstakpensioenfonds, dan kunnen ook zij terecht bij H&P, pensioenjuristen en actuariële diensten.  

Binnen het reeds uitgebreide netwerk zijn een tweetal kennisnetwerken opgericht, o.a. voor accountantskantoren en advocaten. Op regelmatige basis zullen deze professionals door middel van kennissessies, memoranda en nieuwsbrieven voorgelicht worden over pensioen in het algemeen en in combinatie met arbeidsrecht, fiscaliteit, fusies en overnames in het bijzonder.  

Meer informatie?

H&P, pensioenjuristen en actuariële diensten, heeft zich gevestigd in het pand van H&P te Bergen op Zoom. Dit maakt het sparren met de andere adviseurs binnen H&P net even gemakkelijker en efficiënter. Juist die korte lijnen en het snel kunnen schakelen zijn tijdens de huidige uitdagende omstandigheden noodzakelijk voor onze relaties.  

Wanneer u vragen heeft over de samenwerking, zich aan wilt sluiten bij één van de kennisnetwerken of wanneer u geïnteresseerd bent in één of meer diensten van H&P, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de heer Paul van der Heide op telefoonnummer 0164-274490 of per mail: pvdh@henp.nl

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Brief met betaalinformatie Belastingdienst

De Belastingdienst stuurt voortaan nieuwe brieven met betaalinformatie waarin staat hoe u uw belastingen en toeslagen kunt betalen. U ontvangt geen brieven met acceptgiro’s meer omdat het betalen van belastingen en toeslagen per acceptgiro vanaf 1 juni 2023 niet meer mogelijk is.

Nieuws

Hoge of lage WW-premie na omzetting in bv

Bent u van plan uw eenmanszaak voortaan te voeren vanuit een bv, dan moet u rekening houden met een aantal fiscale gevolgen van de omzetting in de bv. Een daarvan is de berekening van de WW-premie die volgens de Belastingdienst separaat berekend wordt voor de periode vóór oprichting en ná oprichting van de bv.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.