Nieuws

Hermans & Partners, accountants en adviseurs, Breda verhuist!

12-12-2022

Na de overname van Crützen & Co. Belastingadviseurs te Breda in juli 2021 heeft H&P de wens om haar activiteiten in deze regio verder uit te breiden.

H&P groeit snel, maar helaas biedt ons huidige pand aan de Ulvenhoutselaan 79 te weinig mogelijkheden om uit te breiden. Om die reden zijn wij de afgelopen periode op zoek gegaan naar een groter pand. Een van de vereisten was een pand te vinden waarbij wij collega’s uit al onze disciplines kunnen huisvesten. Op deze manier willen wij ook in Breda verder invulling geven aan onze visie om de ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ te laten zijn.

Dit pand hebben wij nu gevonden op een mooie locatie aan de Poolseweg 90, centraal gelegen ten opzichte van het centrum en Het Ginneken. Gezien de vorige bestemming (wokrestaurant) behoeft het geen uitleg dat er nog een flinke verbouwing nodig is om het pand aan onze eisen te laten voldoen. Maar vast staat dat het mooi wordt! Momenteel is de architect, Bert Roos, bezig met het  finale ontwerp. Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen, waarna de aannemer op 1 december zal starten met een grondige verbouwing. De totale verbouwing zal ongeveer drie maanden in beslag nemen. Naast moderne werkplekken wordt een spreekkamer in de stijl van een bruin café en een sfeervolle loungevide gerealiseerd. Geen doorsnee accountantskantoor dus, dat H&P!

Medio maart 2023 verwachten wij te kunnen verhuizen. Het nieuwe kantoor gaat een prettige werkomgeving bieden aan ruim 25 collega’s. Team Breda zal bestaan uit collega’s van het voormalige   Crützen & Co., H&P-ers wonend in de regio Breda en nieuw aan te trekken collega’s die willen werken bij een snelgroeiend en innovatief accountantskantoor!

Hermans & Partners, accountants en adviseurs, groeit hard en heeft vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem,  Bergen op Zoom, Rotterdam en Breda. Het team van H&P omvat ruim 120 professionals. Zij zijn allen zonder uitzondering gemotiveerd om hun cliënten op alle facetten van het ondernemerschap in control te laten zijn.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Aftrek hypotheekrente ook na tijdelijke verhuur?

De aftrek van hypotheekrente op uw eigen woning is gebonden aan strenge voorwaarden. Door de vele wijzigingen in de jaren zijn de voorwaarden ook bijzonder ingewikkeld geworden. Onlangs heeft de Belastingdienst uitleg gegeven over de aftrek van hypotheekrente van een aflossingsvrije lening in de situatie waarin iemand de eigen woning tijdelijk verhuurt en na die periode weer zelf gaat bewonen.

Nieuws

Advieswijzer Auto: zakelijk of privé?

Zet ik de auto op de zaak of houd ik hem liever privé? Wat is fiscaal de beste optie? Wat zijn voor mij de belangrijkste voor- en nadelen van zakelijk rijden en wat weegt dan het zwaarst? Vragen waar veel ondernemers mee worstelen. In deze advieswijzer zetten we een aantal regels voor u op een rij, zodat u voor uzelf gemakkelijker de balans kunt opmaken.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.