Nieuws

Nauwe samenwerking Financieringsgilde en H&P

19-01-2021

Hermans & Partners wenst ondernemers te ondersteunen om op alle facetten van het ondernemerschap in control te komen. Op het aspect ‘financiering’ zijn wij van mening dat ondernemers meer financieringsmogelijkheden moeten hebben en dat wij hen gedegen moeten kunnen adviseren.

Financiering aanvragen lastig

Als we de commercie mogen geloven lijkt een financiering eenvoudig af te sluiten te zijn.

Maar in de praktijk blijkt dit toch vaak lastig te zijn. Vaak worden financieringsaanvragen zonder enige toelichting of verklaring door kredietverstrekkers afgewezen. Zij doen dit vaak af met algemeenheden als ‘beleid’ of ‘we doen het niet meer’. Deze nietszeggende argumenten leiden bij ondernemers vaak tot onbegrip en irritatie; juist op de cruciale momenten geven kredietverstrekkers dan niet thuis.

Aansluiting bij Financieringsgilde

Om ondernemers te ondersteunen bij zowel financieringsmogelijkheden als -advisering, hebben wij aansluiting gezocht bij het Financieringsgilde. Dit is een financieringsinstantie die ondernemers ondersteunt bij het verkrijgen van een financiering en bij het optimaliseren van hun cashflowbeleid. Het Financieringsgilde is een belangrijke speler op de financieringsmarkt. Zij heeft de afgelopen jaren met vrijwel alle aanbieders van financieringsoplossingen overeenkomsten gesloten om tegen scherpe condities passende (deel)oplossingen te bieden aan ondernemers. De specialisten van het Financieringsgilde kunnen met behulp van slimme ICT-oplossingen snel,  gericht en tegen scherpe condities tot een financieringsstructuur komen. En dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met uw vaste adviseur van H&P!

Meer weten?

Mocht u eens van gedachten willen wisselen over uw financieringsbehoefte, respectievelijk uw cashflowbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook kunnen onze adviseurs samen met u uw financieringsportefeuille doorlopen. Met de nog immer lage rente kunnen zij beoordelen of er mogelijkheden zijn om te optimaliseren. En dat is immers de eenvoudigste en snelste manier om rendement te realiseren!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.financieringsgilde.nl
Of neem contact op met uw vaste adviseur bij H&P; wij helpen u graag verder!

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Brief met betaalinformatie Belastingdienst

De Belastingdienst stuurt voortaan nieuwe brieven met betaalinformatie waarin staat hoe u uw belastingen en toeslagen kunt betalen. U ontvangt geen brieven met acceptgiro’s meer omdat het betalen van belastingen en toeslagen per acceptgiro vanaf 1 juni 2023 niet meer mogelijk is.

Nieuws

Hoge of lage WW-premie na omzetting in bv

Bent u van plan uw eenmanszaak voortaan te voeren vanuit een bv, dan moet u rekening houden met een aantal fiscale gevolgen van de omzetting in de bv. Een daarvan is de berekening van de WW-premie die volgens de Belastingdienst separaat berekend wordt voor de periode vóór oprichting en ná oprichting van de bv.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.