Nieuws

Nieuwe eisen inhoud arbeidsovereenkomsten: Voorkom risico’s met een check van slechts € 200, exclusief btw

27-07-2022

Wij schreven er al eerder over: per 1 augustus 2022 treedt de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden (de Wtva) in werking. Deze wet brengt behoorlijk wat veranderingen met zich mee voor zowel nieuwe als bestaande arbeidsovereenkomsten en personeelsreglementen. Het is daarom verstandig uw (model)arbeidsovereenkomsten en uw personeelsreglement tegen het licht te houden om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving. 

Eenmalige check

Onze arbeidsrechtjuristen helpen u graag bij het checken van uw eigen (model)arbeidsovereenkomsten en/of personeelsreglement. De check heeft onder andere betrekking op het studiekostenbeding, het nevenwerkzaamhedenbeding en de uitgebreidere informatieplicht voor werkgevers.

Wij bieden deze eenmalige check aan voor een bedrag van slechts € 200, exclusief btw, per (model)arbeidsovereenkomst of personeelsreglement. Met deze check adviseren wij u of een aanpassing van uw (model)arbeidsovereenkomsten en/of personeelsreglement nodig is.

Desgewenst kunnen wij uw (model)arbeidsovereenkomsten en/of personeelsreglement aanpassen naar de nieuwe wetgeving. Hierdoor bent u verzekerd van een up-to-date arbeidscontract en voorkomt u onaangename verrassingen in de toekomst.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de nieuwe eisen van de inhoud van arbeidsovereenkomsten of hebben we uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact op met de juridische afdeling van H&P via e-mail juridisch@henp.nl of telefonisch op (088) 2063000.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Vraag uiterlijk 2 oktober 2023 TEK aan

Bent u ondernemer in het mkb en heeft u een energie-intensief bedrijf, vraag dan uiterlijk 2 oktober 2023 voor 17.00 uur de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) aan. De TEK kan maximaal €160.000 per onderneming bedragen. U kunt de TEK met terugwerkende kracht aanvragen voor de periode van 1 november 2022 tot en met 31 december 2023.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.