Nieuws

Overname Unit4 door Exact

12-04-2021

Zoals u in verschillende media heeft kunnen vernemen, heeft Exact, Nederlandse producent van bedrijfssoftware, eind vorig jaar de bedrijfsactiviteiten van Unit4 Bedrijfssoftware ingelijfd. De overname brengt twee toonaangevende Nederlandse spelers op het gebied van bedrijfssoftware bij elkaar. 

40 jaar Unit4

Unit4 is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam in de Nederlandse softwaremarkt en tevens huisleverancier van Hermans & Partners als het gaat om financiële software. Nu Unit4 onderdeel uitmaakt van Exact wil zij de focus op haar klanten in Nederland nog verder aanscherpen en de producten duidelijker positioneren als onderdeel van het Exact-portfolio.

Nieuwe namen

De oplossingen voor het MKB gaan verder onder het label Software Gemak. Het Software Gemak aanbod bestaat uit een efficiënte boekhoudoplossing voor ondernemers, gecombineerd met de meest krachtige HR- en salarissoftware en practicemanagement oplossingen voor bedrijven in het middensegment van de markt.

Wat betekent deze naamswijziging voor onze klanten?

De nieuwe namen van de applicaties worden in de loop van deze maand overal doorgevoerd. In de software verandert er - los van de reguliere updates en de nieuwe logo’s - niets.  

Nieuwe links

Als gevolg van de naamswijziging veranderen de links van een aantal applicaties/diensten. Vanaf 1 mei zijn de huidige links niet meer beschikbaar!

Hieronder zetten wij de nieuwe links uiteen:

HR & Salaris Gemak Portaal
Oude link: https://psonline.unit4saas.com/25001256 
Nieuwe link: https://portaal.hrensalarisgemak.nl/25001256

Multivers / Accounting Online
Oude link: https://online.unit4.nl 
Nieuwe link: https://online.multivers.nl

Boekhoud Gemak
Oude link: https://start.unitboekhoudgemak.nl
Nieuwe link: https://start.boekhoudgemak.nl 

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem gerust contact met ons op!

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.