Nieuws

Samenwerking met WeSecureIT B.V.

17-01-2023

Ondernemers beter laten besturen, dat is waar Hermans & Partners, accountants en adviseurs, voor staat. Een samenwerking met WeSecureIT B.V. is een logische, maar ook noodzakelijke stap!

Hermans & Partners, accountants en adviseurs (hierna H&P), is een organisatie die als visie heeft om ondernemers hun organisatie beter te laten besturen. Wij hebben daartoe vier uitdagingen gedefinieerd, te weten strategie, communicatie, operationeel en financieel. Wanneer een ondernemer op deze vier uitdagingen ‘in control’ is, kan hij zijn doelstellingen op efficiëntere wijze realiseren. 

Om ondernemers nog uitgebreider te ondersteunen op het deelgebied “operationeel”, is H&P een samenwerking aangegaan met WeSecureIT; een no-nonsense bedrijf gespecialiseerd in de beveiliging van digitale informatie. 

De virtuele wereld waarin ondernemers actief zijn, is in rap tempo veranderd. Een ondernemer baseert zijn beslissingen veelal op basis van digitale informatie. Gekscherend wordt wel eens geroepen: “We vertrouwen op God, de rest moet data aanleveren”. Maar dan moeten die data wel kloppen en altijd beschikbaar zijn. Cybercriminelen begrijpen helaas maar al te goed hoe kostbaar deze informatie voor ondernemers is. Het ‘gijzelen’ van digitale informatie is voor hackers een lucratieve business en kan een onderneming veel schade berokkenen.

Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, adviseert H&P ondernemers om altijd kritisch te blijven op de beveiliging van de IT-omgeving. Wij beseffen dat dit geen gemakkelijke opgave is. Het is specialistisch werk en dagelijks worden door cybercriminelen nieuwe trukendozen geopend. Wouter Parent is oprichter en ethisch hacker van WeSecureIT en helpt ondernemers hun business te beschermen, op een eerlijke en pragmatische manier. WeSecureIT analyseert de IT-omgeving, adviseert over informatiebeveiliging en helpt bij het implementeren van securityoplossingen. Zo kunnen ondernemers blijven doen waar zij goed in zijn: ondernemen! 

Voor meer informatie over WeSecureIT en hun datasecurity oplossingen verwijzen wij graag naar de website: www.WeSecureIT.nl

Bent u als ondernemer nieuwsgierig geworden hoe u beter kunt besturen en ‘in control’ kan komen?

Neemt u dan een kijkje op onze website: www.henp.nl of neem contact op met een van onze adviseurs op 088-2063000. Wij maken graag vrijblijvend tijd voor een kennismakingsgesprek!

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Aftrek hypotheekrente ook na tijdelijke verhuur?

De aftrek van hypotheekrente op uw eigen woning is gebonden aan strenge voorwaarden. Door de vele wijzigingen in de jaren zijn de voorwaarden ook bijzonder ingewikkeld geworden. Onlangs heeft de Belastingdienst uitleg gegeven over de aftrek van hypotheekrente van een aflossingsvrije lening in de situatie waarin iemand de eigen woning tijdelijk verhuurt en na die periode weer zelf gaat bewonen.

Nieuws

Advieswijzer Auto: zakelijk of privé?

Zet ik de auto op de zaak of houd ik hem liever privé? Wat is fiscaal de beste optie? Wat zijn voor mij de belangrijkste voor- en nadelen van zakelijk rijden en wat weegt dan het zwaarst? Vragen waar veel ondernemers mee worstelen. In deze advieswijzer zetten we een aantal regels voor u op een rij, zodat u voor uzelf gemakkelijker de balans kunt opmaken.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.