Nieuws

The circle of control, powered by H&P

22-02-2023

De cirkel is rond, wat nog steeds wil zeggen dat het eindpunt hetzelfde is als het beginpunt. Nu nog steeds…Net als in 1994, bij de start van onze organisatie, willen wij ondernemers in control brengen en houden. Maar de vraag: “Hoe krijgen wij dat voor elkaar?” is ons in de afgelopen 29 jaar ook veelvuldig gesteld. Immers, in control zijn is dé randvoorwaarde voor succesvol ondernemen.  

H&P heeft hiervoor dé oplossing: Performity. Tezamen met Marcel van Langen hebben wij deze nieuwe vennootschap per 1 maart 2023 opgericht. Binnen Performity ligt de focus op een online applicatie; een zelfontwikkeld kwaliteitsstelsel. Deze heeft tot doel ondernemers in control te brengen én te houden waardoor zij beter gaan presteren.

Functionaliteiten

Performity biedt vele functionaliteiten, zoals documentbeheer, versiebeheer, workflows, rapportages, risicoanalyses, incidentbeheer, AVG-module, planning, gebruikersbeheer, compliance, leveranciers en templates. Het systeem is altijd up to date en helpt om acties te plannen, te monitoren en de benodigde rapportages te genereren. Ingegeven door nieuwe wet- en regelgeving worden regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zoals de CO2-Prestatieladder. 

Plugins voor certificeringstrajecten

Ook bij certificeringstrajecten kan Performity ondersteunen. Bij H&P weten wij als geen ander dat certificeringen, zoals ISO en NEN, zeer complex kunnen zijn. Het is veelal een lang en lastig traject met een berg aan ongestructureerde bestanden. In Performity zijn diverse plugins opgenomen; een complete set documenten afgestemd op een specifieke norm. De eerste plugins voor o.a. ISO 9001 en NEN 7510 zijn inmiddels gereed. En we zijn druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe plugins.

The Circle of Control, powered by H&P

Met Performity krijgt iedere ondernemer grip op kwaliteit, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Maakt u al gebruik van een kwaliteitssysteem en overweegt u om over te stappen? Met Performity is dit super simpel én snel geregeld met de importfunctie! Tezamen met de ondernemer gaan wij aan de slag. Samen de onderneming beter laten presteren. Met behulp van Performity wordt eenzelfde inzet getoond, maar het proces wordt wel eenvoudiger. Door het gebruik van Performity kan succes niet uitblijven!

Demobijeenkomsten

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Staat u ook aan het startpunt van de Circle of Control? Binnenkort organiseren wij demobijeenkomsten op onze vestigingen. Tijdens deze demobijeenkomsten laten wij u kennismaken met alle functionaliteiten van Performity. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Binnenkort informeren wij u nader over de geplande data en locaties!

Wilt u nu al meer weten over de mogelijkheden van Performity? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag tijd voor u!

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Vraag uiterlijk 2 oktober 2023 TEK aan

Bent u ondernemer in het mkb en heeft u een energie-intensief bedrijf, vraag dan uiterlijk 2 oktober 2023 voor 17.00 uur de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) aan. De TEK kan maximaal €160.000 per onderneming bedragen. U kunt de TEK met terugwerkende kracht aanvragen voor de periode van 1 november 2022 tot en met 31 december 2023.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.