Nieuws

The circle of control, powered by H&P

22-02-2023

De cirkel is rond, wat nog steeds wil zeggen dat het eindpunt hetzelfde is als het beginpunt. Nu nog steeds…Net als in 1994, bij de start van onze organisatie, willen wij ondernemers in control brengen en houden. Maar de vraag: “Hoe krijgen wij dat voor elkaar?” is ons in de afgelopen 29 jaar ook veelvuldig gesteld. Immers, in control zijn is dé randvoorwaarde voor succesvol ondernemen.  

H&P heeft hiervoor dé oplossing: Performity. Tezamen met Marcel van Langen hebben wij deze nieuwe vennootschap per 1 maart 2023 opgericht. Binnen Performity ligt de focus op een online applicatie; een zelfontwikkeld kwaliteitsstelsel. Deze heeft tot doel ondernemers in control te brengen én te houden waardoor zij beter gaan presteren.

Functionaliteiten

Performity biedt vele functionaliteiten, zoals documentbeheer, versiebeheer, workflows, rapportages, risicoanalyses, incidentbeheer, AVG-module, planning, gebruikersbeheer, compliance, leveranciers en templates. Het systeem is altijd up to date en helpt om acties te plannen, te monitoren en de benodigde rapportages te genereren. Ingegeven door nieuwe wet- en regelgeving worden regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zoals de CO2-Prestatieladder. 

Plugins voor certificeringstrajecten

Ook bij certificeringstrajecten kan Performity ondersteunen. Bij H&P weten wij als geen ander dat certificeringen, zoals ISO en NEN, zeer complex kunnen zijn. Het is veelal een lang en lastig traject met een berg aan ongestructureerde bestanden. In Performity zijn diverse plugins opgenomen; een complete set documenten afgestemd op een specifieke norm. De eerste plugins voor o.a. ISO 9001 en NEN 7510 zijn inmiddels gereed. En we zijn druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe plugins.

The Circle of Control, powered by H&P

Met Performity krijgt iedere ondernemer grip op kwaliteit, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Maakt u al gebruik van een kwaliteitssysteem en overweegt u om over te stappen? Met Performity is dit super simpel én snel geregeld met de importfunctie! Tezamen met de ondernemer gaan wij aan de slag. Samen de onderneming beter laten presteren. Met behulp van Performity wordt eenzelfde inzet getoond, maar het proces wordt wel eenvoudiger. Door het gebruik van Performity kan succes niet uitblijven!

Demobijeenkomsten

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Staat u ook aan het startpunt van de Circle of Control? Binnenkort organiseren wij demobijeenkomsten op onze vestigingen. Tijdens deze demobijeenkomsten laten wij u kennismaken met alle functionaliteiten van Performity. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Binnenkort informeren wij u nader over de geplande data en locaties!

Wilt u nu al meer weten over de mogelijkheden van Performity? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag tijd voor u!

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Aftrek hypotheekrente ook na tijdelijke verhuur?

De aftrek van hypotheekrente op uw eigen woning is gebonden aan strenge voorwaarden. Door de vele wijzigingen in de jaren zijn de voorwaarden ook bijzonder ingewikkeld geworden. Onlangs heeft de Belastingdienst uitleg gegeven over de aftrek van hypotheekrente van een aflossingsvrije lening in de situatie waarin iemand de eigen woning tijdelijk verhuurt en na die periode weer zelf gaat bewonen.

Nieuws

Advieswijzer Auto: zakelijk of privé?

Zet ik de auto op de zaak of houd ik hem liever privé? Wat is fiscaal de beste optie? Wat zijn voor mij de belangrijkste voor- en nadelen van zakelijk rijden en wat weegt dan het zwaarst? Vragen waar veel ondernemers mee worstelen. In deze advieswijzer zetten we een aantal regels voor u op een rij, zodat u voor uzelf gemakkelijker de balans kunt opmaken.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.