Nieuws

Toertocht wederom een groot succes

01-10-2020

Zaterdag 19 september vond de jaarlijkse toertocht van Hermans & Partners weer plaats. Dit jaar was de toertocht voor het eerst opengesteld voor ‘alles wat rolt’. Op deze zonnige zaterdagmorgen verzamelde zich dan ook een bonte stoet van motoren, auto’s en oldtimers voor een enerverende rit door het Zuid-Hollandse landschap.

In de tuinen rondom ons filiaal in Mijnsheerenland werden onze gasten ontvangen met een goede kop koffie en een zoete verrassing. Onze collega Hans Smit had voor deze dag een prachtige toertocht uitgezet. In de ochtend volgens het bolletje-pijltje-systeem, in de middag uitgebreid met een aantal extra uitdagingen. Vol goede moed vertrok de eerste equipe om 10.30 uur voor het ochtendprogramma.

Een prachtige toer ontvouwde zich langs de oost- en westkant van de Hoeksche Waard en een stukje Flakkee. De deelnemers kwamen langs prachtige natuurgebieden, afwisselend over smalle wegen en kleine dijkjes. Of iedereen voldoende tijd had om van de omgeving te genieten is onzeker. De navigatoren moesten namelijk ook uitkijken naar controlebordjes die langs de route opgesteld stonden.

De opwinding tijdens de lunch was dan ook groot, toen bleek dat er in het ochtendprogramma helemaal geen controlebordjes voorkwamen. Hilariteit alom, want veel deelnemers hadden daardoor onderweg getwijfeld of ze wel de juiste route hadden afgelegd.

Na de lunch in het zonnetje volgde het middagprogramma, welke zowaar nog uitdagender was. Het bolletje-pijltje-systeem was uitgebreid met een stukje kaart, waar de kortste route moest worden gevonden. Toen dat achter de rug was, volgde de tijdrit. Daarbij moesten de deelnemers over een bepaalde (onbekende) afstand gemiddeld 40 km per uur rijden. Een moeilijke opgave, want de lengte van de proef was onbekend en er moest bovendien goed genavigeerd worden om de juiste route te vinden.

Aan het einde van de middag verzamelden veel verhitte gezichten zich weer in de tuin van ons kantoor in Mijnsheerenland. Dat het middagprogramma ingewikkelder was dan de ochtend bleek wel uit de gezellige discussies. Uitgelaten meningen en desillusies wisselden zich in hoog tempo af, onder het genot van goed verzorgde hapjes, drankjes en sfeervolle live muziek. De prijsuitreiking leverde verrassende én verraste winnaars op. Zij gingen naar huis met een mooie fles champagne en een uniek cadeau. Er is nog lang nagepraat en veel gelachen. Wij kijken nu al uit naar de editie van 2021!

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Aan werknemer verstrekte gezonde maaltijd onbelast?

Een werkgever die in 2017 en 2018 zijn personeel gratis gezonde maaltijden verstrekte, hoeft hierover geen loonbelasting af te dragen. Dit heeft de Hoge Raad beslist. De verstrekte maaltijden waren gericht vrijgesteld binnen de werkkostenregeling omdat ze rechtstreeks voortvloeiden uit het arbobeleid van de werkgever.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.