Nieuws

Werkkostenregeling (WKR) 2023

10-11-2023

Gift 1420830 640

Heeft u de vrije ruimte binnen de WKR geheel benut voor 2023?

Vrije ruimte WKR 2023

Nu het einde van het jaar nadert, is het interessant om te kijken naar de (resterende) vrije ruimte van 2023. Mocht er nog ruimte zijn, dan kunt u uzelf of de werknemer(s) een extraatje geven. Denk aan een eindejaarbonus, een vergoeding voorziening thuiswerkplek en/of kerstpakket om de volledige vrije ruimte te benutten. Zolang de totale vergoedingen en verstrekkingen deze vrije ruimte niet overstijgen, betaalt de werkgever géén eindheffing.

Wij helpen u graag om te kijken of er nog resterende vrije ruimte beschikbaar is en welke optimalisatiemogelijkheden u nog heeft binnen de WKR.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuws

Aftrek hypotheekrente ook na tijdelijke verhuur?

De aftrek van hypotheekrente op uw eigen woning is gebonden aan strenge voorwaarden. Door de vele wijzigingen in de jaren zijn de voorwaarden ook bijzonder ingewikkeld geworden. Onlangs heeft de Belastingdienst uitleg gegeven over de aftrek van hypotheekrente van een aflossingsvrije lening in de situatie waarin iemand de eigen woning tijdelijk verhuurt en na die periode weer zelf gaat bewonen.

Nieuws

Advieswijzer Auto: zakelijk of privé?

Zet ik de auto op de zaak of houd ik hem liever privé? Wat is fiscaal de beste optie? Wat zijn voor mij de belangrijkste voor- en nadelen van zakelijk rijden en wat weegt dan het zwaarst? Vragen waar veel ondernemers mee worstelen. In deze advieswijzer zetten we een aantal regels voor u op een rij, zodat u voor uzelf gemakkelijker de balans kunt opmaken.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.