Hermans & Partners, accountants en adviseurs, informeert u graag over het volgende:

Jaarlijks worden 3 ondernemers genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs. Bij Hermans & Partners, accountants en adviseurs (H&P), zijn wij enorm trots op het feit dat 2 van deze ondernemers cliënt zijn bij H&P, namelijk Intermax en Tchai!

Intermax (Rotterdam)
Intermax is het oudste nog zelfstandige cloudsourcingbedrijf van Nederland dat samen met klanten cloud-IT-oplossingen bedenkt om mensen optimaal te ondersteunen bij het werk waar zij goed in zijn.

Ludo Baauw, CEO Intermax Group: “We zijn ontzettend trots dat we nu – in ons 25e levensjaar – zijn genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs. Hoewel we inmiddels vestigingen door het hele land hebben, liggen onze wortels immers in Rotterdam. Dit soort mooie nominaties bevestigt dat we op de goede weg zijn en onderstreept onze leidende positie. Dat kunnen we niet zonder samenwerkingen met partners als H&P. Zij snappen dat we op alle facetten van het ondernemerschap in control willen zijn, en doen er alles aan om ons daarbij te ondersteunen. Daar zijn we erg blij mee!”

Tchai (Ridderkerk)
Tchai is een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in het ontwerpen, construeren, fabriceren en installeren van merkactivaties en shopconcepten. Het legt de fysieke verbinding tussen merk en consument.

Kim Tchai, eigenaar Tchai: “Tchai is een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in het ontwerpen, construeren, fabriceren en installeren van merkactivaties en shopconcepten. We leggen de fysieke verbinding tussen merk en consument. Samen met internationale klanten zoeken we uit waar een merk voor staat, wat het doet en hoe het inspireert. Dit DNA wordt vertaald naar een connected klantbeleving op de winkelvloer; van een strategisch designconcept tot de ontwikkeling van een productpresentatie, brandspace en/ of (flagship)store. Uitgangspunt is dat de consument geraakt wordt en bewust voor het product kiest. Ik ben onwijs vereerd op mijn nominatie van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019. Trots op het hele team. Want: Tchai zijn wij met z’n allen. Ook trots op onze verschillende partners die het beste in ons naar boven halen zoals bijvoorbeeld de samenwerking met Hermans & Partners.”

Namens alle samenwerkers van H&P feliciteren wij Ludo Baauw en Kim Tchai met hun nominatie en wensen hen veel succes bij de verkiezing op 18 november 2019!

De integrale werkwijze van H&P
H&P heeft als visie de ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap in control te laten zijn. Wij richten ons op de 4 uitdagingen waar iedere ondernemer mee te maken krijgt: strategie, operationeel, financieel en (sociale en commerciële) communicatie. Onze integrale werkwijze heeft zich reeds vele jaren bewezen en levert succesvolle ondernemers op. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Rotterdamse Ondernemersprijs
Jaarlijks vindt de verkiezing plaats van de Rotterdamse Ondernemersprijs (kortweg: ROP). Al ruim 34 jaar is de ROP een gerespecteerde verkiezing in de regio Rotterdam welke het mogelijk maakt om ondernemers in deze regio te belonen voor goed ondernemerschap. Genomineerden en winnaars spelen een belangrijke rol bij het inspireren van andere ondernemers en het promoten van onze regio. Zij geven immers het beste visitekaartje af voor ondernemend Rotterdam en leveren een positieve bijdrage aan het imago van de regio. Ambassadeur voor de ROP is burgemeester Ahmed Aboutaleb.

 

Terug naar overzicht