Crützen & Co. Belastingadviseurs

Dromen
Denken
Doen

Welkom
 
Crützen & Co Belastingsadviseurs is sinds 1 juli 2021 onderdeel van Hermans & Partners BV, accountants en adviseurs.
 
Door deze aansluiting is continuïteit in onze hoogstaande en kwalitatieve fiscale dienstverlening gewaarborgd. Daarnaast is door de intensieve samenwerking een pallet aan innovatieve diensten voor onze relaties beschikbaar gekomen. Zo is Hermans & Partners het enige kantoor in Nederland welke, naast reguliere accountancydiensten, een eigen strategische academy en eigen marketing- en communicatiebureau heeft. 
 
Mede hierdoor kunnen wij ondernemers ondersteunen bij de meest uiteenlopende uitdagingen. Uiteraard blijven we u ook op het gebied van complexe fiscaliteit graag van dienst!

U vindt alle informatie hierover op deze website.


 

Over Crützen & Co.
Belastingadviseurs

Sedert 1988 is Crützen & Co. werkzaam op het terrein van belastingadvies en accountancy (Tax & Accounting) en richt zich met name op (inter-)nationale ondernemers.

Ons kantoor is opgericht door Mr. H.H. (Harry) Crutzen, nadat hij werkzaam was geweest bij een aantal grote landelijke adviesorganisaties. Als adviesorganisatie streven wij ernaar om de verwachting van onze cliënten meer dan waar te maken. Door een pro-actieve werkwijze en korte communicatielijnen spelen wij snel in op kansen bij onze cliënten.

Via een onafhankelijke samenwerking met netwerkpartners, zoals advocaten, notarissen en andere specialisten, hebben wij een zodanige positie in de markt verworven, waardoor wij in staat zijn om onze cliënten op voornoemde gebieden efficiënt en zeer veelzijdig van dienst te kunnen zijn.

De diensten

Onze dienstverlening concentreert zich op de uitoefening van een algemene fiscale en accountantspraktijk. Wij verrichten zowel advieswerkzaamheden als jaarlijkse werkzaamheden.

Advies werkzaamheden

 • Tax planning
 • Financiële planning
 • Estate planning
 • Emigratie en remigratie
 • Bedrijfsopvolgingsproblematiek
 • Het voeren van fiscale procedures (tot en met de Hoge Raad)
 • Het uitvoeren van second opinions.

Jaarlijkse werkzaamheden

 • Het opmaken van jaarrekeningen
 • Aangiften vennootschapsbelasting
 • Aangiften inkomstenbelasting
 • Aangiften omzetbelasting
 • Aangiften loonbelasting
 • Aangiften erfbelasting.

De werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich in het streven om de verwachting van onze cliënten meer dan waar te maken. Door fiscaal advies en accountancy geïntegreerd aan te pakken, zijn onze cliënten verzekerd van (fiscaal) maatwerk. Ons motto luidt: “in dubio contra fiscum”.

Het rechtsbeginsel - dubio contra fiscum - impliceert dat indien er onzekerheid bestaat over de interpretatie van de fiscale wetgeving, deze in het voordeel van de belastingplichtige dient te worden uitgelegd. Door gebruik te maken van een uitgebreid professioneel netwerk zijn wij in staat om onze cliënten te voorzien van een snelle en brede dienstverlening.

Het karakter van onze dienstverlening kenmerkt zich als informeel doch zakelijk.

Door fiscaal advies en accountancy geïntegreerd aan te pakken, zijn onze cliënten verzekerd van (fiscaal) maatwerk.

Als cliënt

Tot onze cliënten behoren met name kleine en middelgrote ondernemingen, directeur-grootaandeelhouders, vrije beroepsbeoefenaren (zoals medisch specialisten, advocaten en notarissen) alsmede vermogende particulieren.

Aangezien een groot deel van onze cliënten internationaal georiënteerd is, verrichten wij ook werkzaamheden in internationaal verband. Deze werkzaamheden hebben met name betrekking op de verhouding Nederland-België.

Met veel cliënten hebben wij reeds een jarenlange relatie, waardoor de samenwerking gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Wij gaan dan ook zorgvuldig te werk bij de aanname van nieuwe cliënten.

Kennismaken? Aarzel niet.

Als u een accountantsorganisatie zoekt die niet alleen uw lopende zaken netjes afhandelt, maar óók als ondernemende sparringpartner actief bijdraagt aan een succesvolle onderneming, neemt u dan contact met ons op. Wij verrassen u graag met onze bijdrage aan uw uitdagingen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.