Onze partners

Dromen
Denken
Doen

Samenwerkende partners

Graag stellen wij onze partners aan u voor

Wij zijn nogal streng op onze eigen kwaliteit. Van onze samenwerkers verlangen wij dat zij beschikken over inhoudelijke expertise én de benodigde persoonlijke kwaliteiten. Dezelfde kwaliteiteisen stellen wij aan de partners waar wij mee samenwerken. Wij hebben een selecte groep samengesteld van  advocaten, notarissen, ICT-adviseurs, fusie- en overnamespecialisten en (register)valuators.

Herreveld Van Sprundel & Partners (HS&P)

In een wereld van digitalisering, globalisering, kunstmatige intelligentie en toenemende complexiteit in wet- en regelgeving is het goed te weten dat we nog steeds meer niet weten dan wel. Als organisatie willen wij wel graag onze cliënten op alle facetten van het ondernemerschap in control laten zijn. Daarom is het goed om strategische samenwerkingen aan te gaan op deelgebieden waar wij zelf over minder specialistische kennis beschikken. Om die reden is H&P een samenwerking aangegaan met Herreveld Van Sprundel & Partners (HS&P).

HS&P is opgericht door 3 fiscalisten, te weten:

  • de heer mr. F.R. (Frank) Herreveld;
  • de heer mr. D.E. (Dick) van Sprundel;
  • mevrouw drs. J. (Joyce) van Vliet.

Frank, Dick en Joyce zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal fiscaal recht en richten zich louter op complexere fiscale advisering. Alle aanpalende werkzaamheden, zoals het verzorgen van de fiscale aangiftes en accountancy-activiteiten worden door H&P verzorgd.  Als gewaardeerde cliënt van H&P bent u zo altijd verzekerd van het juiste en meest up-to-date fiscale advies.

Meer weten?

Zoekt u een adviseur met een specifiek specialisme, neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.