Onze partners

Dromen
Denken
Doen

Samenwerkende partners

Graag stellen wij onze partners aan u voor

Onze partners bestaan uit een selecte groep met veel kwaliteiten. We zijn nogal streng op onze eigen kwaliteit en verlangen van onze samenwerkers dat zij beschikken over inhoudelijke expertise én de benodigde persoonlijke kwaliteiten. Ditzelfde geldt voor onze partners, waaronder advocaten, notarissen, ICT-adviseurs, fusie- en overnamespecialisten en (register)valuators.

BASE Advocaten

Strategische alliantie Hermans & Partners, accountants en adviseurs, en BASE Advocaten op het gebied van procederen.

Als ondernemer weet u dat er zich situaties kunnen voordoen, waarbij juridische ondersteuning is gewenst. H&P heeft hiervoor eigen juristen en mediators in dienst. Mocht dit niet afdoende zijn, dan zal zwaarder geschut ingezet moeten worden in de vorm van een advocaat. In deze gevallen doet H&P vaak een beroep op BASE Advocaten. In hen vonden wij een ervaren sparring partner die al vele van onze cliënten met raad en daad heeft bijgestaan. Door deze succesvolle en plezierige werkwijze was de keuze voor een strategische alliantie met BASE Advocaten een logische vervolgstap.

Herreveld Van Sprundel & Partners (HS&P)

In een wereld van digitalisering, globalisering, kunstmatige intelligentie en toenemende complexiteit in wet- en regelgeving is het goed te weten dat we nog steeds meer niet weten dan wel. Als organisatie willen wij wel graag onze cliënten op alle facetten van het ondernemerschap in control laten zijn. Daarom is het goed om strategische samenwerkingen aan te gaan op die deelgebieden waar u zelf over minder specialistische kennis beschikt. Om die reden is H&P een samenwerking aangegaan met Herreveld Van Sprundel & Partners (HS&P).

HS&P is opgericht door 4 fiscalisten, te weten:

  • de heer mr. F.R. (Frank) Herreveld;
  • de heer mr. D.E. (Dick) van Sprundel;
  • de heer M.P. (Mark) Weterings MSc;
  • mevrouw drs. J. (Joyce) van Vliet.

Frank, Dick, Mark en Joyce zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal fiscaal recht en richten zich louter op complexere fiscale advisering. Alle aanpalende werkzaamheden, zoals het verzorgen van de fiscale aangiftes en accountancy-activiteiten worden door H&P verzorgd. Andersom zullen complexere fiscale vraagstukken in samenwerking met HS&P worden uitgewerkt. Als gewaardeerde cliënt van H&P bent u zo altijd verzekerd van het juiste en meest up-to-date fiscale advies.

HS&P is gevestigd in het pand van H&P te Rotterdam.

Meer weten?

Zoekt u een adviseur met een specifiek specialisme, neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.